Andreea Bălan i-a organizat o petrecere fetiței sale, Ella Maya, care a împlinit 4 ani

Fetița Andreei Bălan, Ella Maya, a împlinit patru ani, iar cu această ocazie artista i-a organizat o petrecere.

Andreea Bălan i-a organizat o petrecere fetiței sale, Ella Maya, care a împlinit 4 ani

Ella Maya, fiica Andreei Bălan, a împlinit vârsta de patru ani, iar cu acest prilej artista a transmis pe rețelele de socializare mesaje emoționante pentru fiica ei.

„Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella și Clara fericite ❤️ Azi @ellamaya.official împlinește 4 anișori frumoși 👧 Acești ani în care am descoperit cea mai profundă și necondiționată formă de iubire, au trecut într-o clipă și parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară🙏 Tot ceea ce contează pentru mine, este ca Ella și Clara să fie împlinite, sănătoase și să aibă parte numai de lucruri frumoase 🤗❤️ La mulți ani iubita mea prințesă”, a scris Andreea Bălan pe Instagram în urmă cu două zile.

De asemenea, artista i-a organizat fetiței sale o petrecere acasă. „Azi am sărbătorit-o pe Ella pentru cei 4 anișori și a fost un super party alături de prietenii noștri”, a scris artista alături de mai multe fotografii de la eveniment. La petrecere au fost prezente mai multe vedete, precum Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Tavi Clonda alături de soția lui, Gabriela Cristea, dar și artista Amna.

Ceea ce ridică anumite semne de întrebare este faptul că în fotografiile publicate de Andreea Bălan se poate observa cum persoanele prezente la ziua de naștere a fiicei sale, Ella Maya, nu poartă măști de protecție și nu respectă distanța socială, în condițiile în care transmiterea comunitară este ridicată. Conform legii în vigoare, este permisă organizarea de evenimente în spații închise cu 50 de persoane și în exterior cu 100 de persoane.

Citește și:
Adelina Chivu, dezvăluiri inedite despre Adela Popescu, chiar de ziua acesteia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people