Andreea Bălan a purtat rochia de mireasă la ELLE Style Awards 2019, iar motivul este unul inedit

Andreea Bălan a surprins pe toată lumea venind în rochie de mireasă la ELLE Style Awards 2019, însă motivul pentru care a ales această ținută este ușor de înțeles.

Andreea Bălan a purtat rochia de mireasă la ELLE Style Awards 2019, iar motivul este unul inedit

Andreea Bălan a sosit la ELLE Style Awards în rochie de mireasă, ținuta sa fiind adaptată special pentru a se potrivi stilului vestimentar de anul acesta, PUNK.

Artista ne-a dezvăluit că a colaborat cu Ema Banita pentru ca rochia să se potrivească acestui concept, Andreea dorindu-și ca la acest eveniment să fie momentul „trash the dress”, un obiceiu prin care miresele își poartă rochia de mireasă în cadrul unei ședințe foto speciale, după nuntă.

Andreea Bălan

Andreea Bălan ne-a spus de ce a ales să facă acest „trash the dress” la ELLE Style Awards: „Pentru că merge perfect cu acest concept, Punk. Poți duce rochia de mireasă în această zonă și să fie foarte tare. Dacă era alt concept, nu se potrivea”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Andreea Bălan - ELLE Style Awards

Rochia purtată de Andreea a fost creată special pentru vals de către Otilia Brăiloiu, modelul având o despicătură care i-a permis artistei să danseze perfect vals la nunta sa, ea inspirându-se pentru acest moment din filmul Anastasia, de unde a preluat și coloana sonoră.

Citește și:
EXCLUSIV: Andreea Bălan despre viața de familie și carieră

Foto: Andreea Bălan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people