EXCLUSIV: Andreea Bălan despre viața de familie și carieră

Într-un interviu video exclusiv, am vorbit cu Andreea Bălan despre viața de familie și carieră și despre cum reușește să gestioneze eficient aceste paliere ale vieții ei.

EXCLUSIV: Andreea Bălan despre viața de familie și carieră

Chiar când o întrebam pe Andreea Bălan despre viața de familie și carieră, am simțit nevoia să îmi cer scuze. E un loc comun ca femeile să fie întrebate, mai degrabă decât bărbații, cum reușesc să gestioneze aceste aspecte ale vieților lor. Și deși nu ar trebui să fie așa, tot comun este și faptul că femeile sunt cele care au în primul rând grijă de familiile lor, cele care furnizează îngrijiri, alinare, hrană și tot ce îi mai trebuie unei familii. Mai ales când vine vorba despre copii.

Cum stau, însă, lucrurile atunci când ai o carieră care presupune prezența ta în cele mai diverse locuri, la cele mai dubioase ore, când ai concerte și trăiești din imagine și din felul în care te văd oamenii, și în același timp ai doi copii mici, încă dependenți complet de îngrijirea adulților?

„Cine n-are doi copii nu știe. Este extrem de greu să ai doi copii, mai ales cu diferență atât de mică, de doi ani și jumătate, între ele, pentru că ai nevoie permanent de doi oameni care să aibă grijă de ele, atunci când eu sunt ocupată și am tot felul de lucruri trebuie două persoane care să stea acasă cu copiii.”, a declarat Andreea Bălan despre viața de familie și carieră.

Recent, cântăreața a povestit pe vlogul personal un incident care a pus-o într-o postură foarte dificilă – a fost nevoită să cheme ambulanța atunci când Clara, fiica ei cea mică, a suferit un acces de tuse care a lăsat-o în lacrimi. Crezând că a înghițit vreun mic obiect și că există posibilitatea ca fiica ei să se înece, Andreea Bălan a chemat ambulanța. Paramedicii au constat că fetița este stabilă și au plecat, apoi Clara s-a înecat din nou, moment în care Andreea Bălan, după cum singură a mărturisit, a chemat din nou medicii.

Copilul a fost transportat, în cele din urmă, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală pentru supraveghere și analize, însă întreaga criză a avut loc în seara în care Andreea Bălan trebuia să performeze, alături de Andreea Antonescu, în formatul Andre, pe scena festivalului Nostalgia.

Vedeta a povestit pe vlog că nu poate renunța la astfel de angajamente, care pot fi anulate doar în caz de forță majoră. Astfel încât a trebuit să plece direct de la spital și să urce pe scenă, zâmbitoare și tonică, și să își facă numărul. Sau, după cum a spus chiar ea, mai degrabă ușurată că show-ul lor avea să dureze puțin peste 10 minute, ca să se poată întoarce la spital. Ceea ce a și făcut.

Însă, când vine vorba despre viața de familie și carieră, Andreea Bălan nu își face neapărat iluzii. E dificil chiar și atunci când ai un partener implicat și ajutor din partea părinților. Însă acum preferă să aleagă lucrurile pozitive din fiecare experiență, să se bucure și să se remonteze ori de câte ori întâlnește un obstacol care o pune la încercare.

„Este foarte greu, dar e și foarte frumos, și tot ne repetăm: hai că mai e un pic, hai că mai e un an și jumătate până merge și cea mică la grădiniță. Încercăm să ne punem pe picioare. Ideea este că noaptea mă trezesc de 3-4 ori ca să îi dau lăptic celei mici și apoi, a doua zi, am ședințe foto, emisiuni, tot felul de job-uri. Dar încerc să mă bucur. Asta spuneam, mă bucur și mă remontez imediat, chiar dacă sunt obosită. Pentru că, uite, se poate întâmpla ceva grav și să nu mai fii.”, a mai spus Andreea Bălan, făcând referire la nașterea micuței Clara, în urma căreia a suferit un stop cardiac și multiple complicații.

Citește și:
5 lucruri pe care le-am învățat din muzica românească a anului 2019

Foto: arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video