Anca Țurcașiu, apariție inedită în costum de baie

Anca Țurcașiu se află într-o vacanță exotică și împărtășește cu fanii imagini din această destinație.

Anca Țurcașiu, apariție inedită în costum de baie

La început de an, Anca Țurcașiu a luat decizia de a pleca într-o vacanță departe de România. Artista a ales să meargă în Thailanda, o destinație preferată de vedetele autohtone.

Anca Țurcașiu este activă pe rețelele de socializare și în ciuda faptului că este în vacanță, artista nu a ratat ocazia de a le împărtăși fanilor câteva cadre cu peisajele superbe de care se bucură în Thailanda. Vedeta a publicat și o serie de imagini în care apare în costum de baie, iar fanii au reacționat. „Arată superb”, „Superbă ca întotdeauna”, „Wow ce frumoasă”, „Vacanță plăcută! Eşti superbă!”, sunt o parte dintre comentariile primite de Anca Țurcașiu pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

În urmă cu câteva zile, Anca Țurcașiu a publicat un mesaj legat de vacanța în care a ales să meargă în acest an. Artista va rămâne timp de trei săptămâni în aceeași destinație.

„Am ales anul ăsta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici….( și tot mi se pare puțin…🙃😇🤣).
Să mă gospodăresc cu hrana, cu transportul, cu toate.
Vreau să trăiesc această experiență.
Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea….
Vom vedea ce va fi…
Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă.
Sunt foarte obosită acum. Urați-mi vise frumoase!!!😉
Vă îmbrățișez!”, a transmis Anca Țurcașiu pe Instagram. 

Pentru că foarte mulți sunt curioși să afle care sunt secretele siluetei ei, Anca Țurcașiu a vorbit în emisiunea „Vorbește Lumea” despre stilul ei de viață. Artista a dezvăluit faptul că de 31 de ani nu mai consumă carne. 

„Totul a început pe la 20 de ani. Nu am fost o carnivoră niciodată, nici o legătură să vreau să arat în vreun fel, cum crede de fapt toată lumea. Eu spun permanent despre acest mod de viață pe care l-am adoptat că nu dau sfaturi nimănui. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește.”

Deși mulți ar crede că intenția a fost să arate într-un anumit fel, Anca Țurcașiu a recunoscut că a renunțat la carne pentru că nu îi place. Artista se preocupă ca în fiecare zi să aibă o alimentație sănătoasă, să aibă grijă de ea, dar să facă și exerciții fizice.

„Mi-am dat seama că nu îmi place carnea și am renunțat la ea. Ulterior, s-a dovedit că analizele mele au fost foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Nu am făcut un caz din asta. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să dorm, să am grijă de mine, să fac puțin sport.”

De asemenea, pe lângă carne, Anca Țurcașiu a renunțat și la lactate, însă a luat această decizie din motive medicale.

„Nu poftesc. Am un mod de a vedea lucrurile prin care îmi spun că acest aliment nu mai există de mâine. Când am renunțat la lactate a fost foarte complicat, a fost foarte greu. Acolo a fost o problemă de ordin medical, o inflamație articulară de care am scăpat renunțând la lactate. Întotdeauna merg către specialiști”, a spus Anca Țurcașiu în emisiunea de la PRO TV.

Citește și:
Andreea Bălan, concluzii în urma divorțului de George Burcea: „Să vezi partea plină a paharului'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people