Anca Serea, dezvăluiri despre pasiunea din viața de cuplu, după 6 copii

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din România, iar recent au aniversat 10 ani de relație.

Anca Serea, dezvăluiri despre pasiunea din viața de cuplu, după 6 copii

Anca Serea, în vârstă de 40 de ani, este mama a șase copii: David (19 ani) și Sara (13 ani), din căsătoria cu omul de afaceri Filip Poplingher și Noah (8 ani), Ava (6 ani), Moise (4 ani) și Leah (2 ani) din căsătoria cu solistul Adrian Sînă, cu care are o relație de peste 10 ani.

Anca Serea are o relație excelentă cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare și din acest motiv vorbește mereu cu aceștia și le face dezvăluiri chiar și despre viața ei de cuplu.

„Zilele acestea am petrecut mult timp în doi, alături de Adrian, și, pentru că multe persoane m-au întrebat, vă voi explica în continuare mai în detaliu. Chiar dacă poate v-am mai spus și în trecut, timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă”, a povestit Anca Serea pe Instagram. „Atunci când ai o familie, adică atunci când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. Noi, în cuplu, ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi”.

„Nu vă imaginați că este ușor, chiar dacă multe persoane își imaginează că am foarte multe ajutoare, adevărul este că doar mama uneori și bona Leei sunt cele care au grijă de copii. Însă cred că, dacă noi am reușit, și voi puteți reuși. Nu îmi imaginez că dețin rețetă fericirii în cuplu, dar știu că nu este suficient să spui unui om că îl iubești, trebuie să îi și arăți și să ai parte de momente de liniște și tandrețe cu acesta”, a mai mărturisit prezentatoarea tv.

În ultima vreme au apărut tot mai multe speculații conform cărora Anca Serea ar fi însărcinată cu al șaptelea copil. Însă prezentatoarea de la Prima TV a ținut să lămurească acest aspect și a făcut primele declarații despre aceste zvonuri.

Anca Serea a declarat pentru redactia.ro că nu este însărcinată, iar starea ei de sănătate nu îi permite acest lucru, având probleme medicale. Vedeta a adăugat că singurul copil pe care ar putea să îl aibă ar fi adoptat. „Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptului că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a spus Anca Serea pentru sursa menționată.

Anca Serea a vorbit cu mai multe ocazii despre problemele ei de sănătate, precum și despre momente dificile prin care a trecut în urma acestora. Vedeta se confruntă cu o anemie severă de multă vreme și a ajuns și la spital din această cauză.

Într-un interviu pentru OK! Magazine, Anca Serea a vorbit despre această afecțiune și a mărturisit că în ciuda episoadelor grele pe care le-a întâmpinat, a reușit să treacă peste. „Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc.”

Vedeta a adăugat că în urma nașterilor, anemia s-a agravat, motiv pentru care a făcut toate investigațiile necesare. „Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a spus Anca Serea pentru OK! Magazine.

Citește și:
Lidia Buble a fost criticată pe Instagram pentru felul în care arată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people