Amy Schumer, însărcinată în 4 luni, își anulează spectacolele după ce a fost internată în spital

Amy Schumer a fost internată în spital pentru hyperemesis gravidarum, senzații severe de greță și vomă.

Amy Schumer, însărcinată în 4 luni, își anulează spectacolele după ce a fost internată în spital

Amy Schumer și Chris Fischer așteaptă primul copil împreună. Joia aceasta, Amy a postat o fotografie pe contul său de Instagram, de pe un pat de spital, anunțând că va reprograma spectacolele din Texas din cauza unor stări de greață severe.

„Texas, îmi pare foarte rău. De abia așteptam spectacolele. Sunt nevoită să le reprogramez. Sunt în spital. Sunt bine. Copilul este bine, dar oricine spune că cel de-al doilea trimestru este mai bun, nu spune toată povestea. M-am simțit chiar mai rău în acest trimestru”, a scris Amy.

Amy Schumer a anunțat luna trecută că este însărcinată, pe contul de Instagram al prietenei sale, Jessica Yellin, scriind „Sunt însărcinată – Amy Schumer”.

Înainte de a face anunțul, Amy a postat o fotografie editată în Photoshop, cu Meghan Markle și Prințul Harry, care, de asemenea, așteaptă primul lor copil. Schumer a glumit când a vorbit cu cei de la The Times spunând „Chris și cu mine suntem foarte entuziasmați și aproape siguri că el este tatăl. De abia aștept să concurez cu Markle pe tot parcursul sarcinii”.

La începutul acestui an, Amy s-a căsătorit cu Chris în Malibu, surprinzându-și apoi fanii cu fotografii de la nuntă.

Citește și:
Modul inedit prin care Amy Schumer a anunțat că este însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people