Amelia Earhart a supravietuit in urma presupusei prabusiri a avionului?

Recent, a fost descoperita o noua fotografie care pune la indoiala faptul ca Amelia Earhart ar fi murit in urma prabusirii sau disparitiei avionului pe care il pilota.

Amelia Earhart a supravietuit in urma presupusei prabusiri a avionului?

Amelia Earhart a fost prima femeie care a zburat singura deasupra Oceanului Atlantic si de asemenea, prima femeie care a traversat Statele Unite ale Americii in timpul unui zbor fara oprire.

Aceasta a disparut in anul 1937, deasupra Oceanului Pacific, in timp ce incerca sa stabileasca un record mondial, zburand in jurul lumii, deasupra ecuatorului. De atunci nu s-a mai stiut nimic despre Earhart, iar avionul nu a fost gasit.

In urma unui documentar compus din doua parti, se presupune faptul ca Amelia Earhart ar fi fost capturata de catre armata japoneza dupa prabusirea/aterizarea avionului pe care il pilota si, de asemenea, o noua fotografie descoperita o ilustreaza pe aceasta impreuna cu navigatorul ei, Fred Noonan, in Insulele Marshall.

A post shared by Sky News (@skynews) on

Henry Shawn, un fost director executiv al FBI, investigheaza arhivele guvernului american, pentru a descoperi informatii pierdute de mult timp despre disparitia Ameliei. Acesta impreuna cu echipa lui, investigheaza fotografia si celelalte dovezi, precum parti ramase din avion si interviuri ale martorilor, pentru a descoperi ce s-a intamplat mai exact cu Amelia si Fred.

Citeste si:
De ce s-a terminat relatia dintre Tupac Shakur si Madonna

Acest subiect a fost unul destul de controversat, insa Henry Shawn sustine ca aceasta fotografie face ca posibilitatea ca cei doi sa fi ramas in viata sa fie mai adevarata ca niciodata si, de asemenea, crede ca japonezii ar fi crezut ca cei doi ar fi fost spioni, iar cercetatorii americani nu aveau permisiunea sa intre pe spatiul Insulelor Marshall, lucru care ar fi dus la disparitia avionului.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people