Alina Eremia a lansat simultan 3 piese noi

Alina Eremia lansează 3 piese noi: "Printre cuvinte", "Anotimpuri" și "Dragoste nu-i".

Alina Eremia a lansat simultan 3 piese noi

Alina Eremia are o putere uimitoare de a se reinventa și lansează simultan 3 piese, pline de sensibilitate: „Anotimpuri”, „Printre cuvinte” și „Dragoste nu-i”.

„Printre cuvinte” este o melodie a paradoxurilor universului romantic: „Uite unde ne-a adus dragostea / Nu ne putem repara / E vina mea că-i vina ta / Mă faci să simt ce nu aș vrea”. Refrenul creează dependență, iar linia melodică este coloana sonoră perfectă pentru începutul toamnei: „Ce ne spunem atunci când nu ne vorbim? Putem să ne mințim, dar liniștea nu minte.”

„Anotimpuri” aduce o senzație de singurătate în doi: „Amândoi ne-am folosit / Ne-am agățat de sentimente /Ne-am mințit că ne iubim/ Când noi căutam defecte.” Pentru versurile acestei piese, Alina a colaborat cu artistul The Motans, iar povestea construită pune accentul pe dependența de cel iubit și ruperea legăturii cu realitatea.

„Dragoste nu-i” încheie capitolul celor 3 piese, aducând în discuție resemnarea despărțirii: „Dragoste nu-i / În bătaia vântului m-ai lăsat tu / Cui m-ai lăsat acum.”

Deși cele 3 piese sunt entități separate, de sine-stătătoare, ele capătă mai multă forță împreună, asemena unor capitole ale aceluiași roman.

Alina Eremia a declarat: „Vă prezint 3 etape care reprezintă parcursul unei relații deteriorate în timp. Cu siguranță ne-am întrebat de multe ori dacă iubirea este rezolvarea tuturor problemelor. Este? Gândurile așternute pe hârtie te pot face uneori să-ți dai seama că nu mai ai aripi să zbori. Ai simțit vreodată că vrei să pleci, dar nu ai avut curaj să accepți realitatea? „Printre cuvinte” vorbește despre lucrurile care nu se rostesc dar care plutesc în aer, se simt, nu le poți nega și cu cât rămân nespuse, cu atât îndepărtează. Și ajungem la „Anotimpuri”, care povestește despre etapa care a urmat, când deja sunt multe resentimente la mijloc („am ajuns să ne urâm în secret”) dragostea s-a stricat, și nu se mai poate repara. (N-am știut să ne iubim perfect). Dar ce mai rămâne când „dragoste nu-i”?”

Citește și:
ELLE Song Connection | Alina Eremia (VIDEO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people