Alexandra Ungureanu dezvăluie motivul pentru care nu a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Alexandra Ungureanu a explicat de ce nu a mai mers la emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" difuzată de PRO TV.

Alexandra Ungureanu dezvăluie motivul pentru care nu a participat la emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Înainte de anunțul oficial cu privire la vedetele care participă la noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, au existat zvonuri conform cărora și Alexandra Ungureanu s-ar număra printre celebritățile care ar fi acceptat această provocare. Numele cântăreței nu s-a regăsit printre concurenți, iar acum, ea a dezvăluit de ce nu a mai mers, de fapt, la emisiunea filmată în Republica Dominicană. 

Într-un interviu pentru Ego.ro, Alexandra Ungureanu a oferit mai multe detalii legate de propunerea pe care a primit-o cu privire la participarea la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista a precizat că au fost o serie de discuții, însă acestea nu s-au concretizat. 

„Nu eu fac emisiunea, că dacă o produceam mă băgam pe mine, pe mama, toate neamurile, cățeii, băgam pe toată lumea acolo. Nu fac eu emisiunea. Știu că s-a zvonit la un moment dat că aș face parte din cast. Au fost niște discuții, dar nu a fost să fie. Oricum, acum, uitându-mă la rezultat, mi se pare atât de greu… foarte greu. Nu ți se pare că este greu să fii acolo și să faci față? Cred că se chinuie oamenii.”

Alexandra Ungureanu nu este străină de reality show-uri. Cântăreața a mai participat și la Asia Express împreună cu mama ei și a recunoscut că ar accepta o astfel de aventură, cum este show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV. 

„Și eu aș fi fost (n.r. curioasă). De ceva vreme încoace, aleg să ies din pătrățică și din zona de confort pentru că este posibil să găsești lucruri sau să îți forțezi limitele și să îți dai seama că ești capabil de lucruri faine, iar lumea să mă descopere în tot felul de ipostaze. Până la urmă, cu asta lucrăm, suntem în fața oamenilor și încercăm să fim pe placul lor prin lucrurile pe care le facem, prin muzică, prin ținute, prin discurs, prin tot felul de provocări cum sunt acestea reality-uri. Recunosc că mi-ar plăcea să mai încerc ceva așa aventuros. Dar să vedem când și cum va fi”, a adăugat Alexandra Ungureanu pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Theo Rose, declarații inedite despre relația cu Anghel Damian și viața lor de cuplu: „Nu purtăm în spatele nostru o vină'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people