Alex Velea, despre relația cu Antonia: „venim din cupluri nefericite”

Alex Velea a vorbit despre relația cu Antonia, la emisiunea Xtra Night Show, mărturisind că începuturile legăturii dintre ei au fost mult mai complicate decât crede și știe lumea.

Alex Velea, despre relația cu Antonia: "venim din cupluri nefericite"

Alex Velea a vorbit la Xtra Night Show despre relația cu Antonia și despre cât de dificil a fost debutul relației lor. Deși cei doi sunt cunoscuți pentru discreția cu care își protejează viața de cuplu și familia (ei au și doi copii împreună), și fac doar foarte rar declarații despre viața lor comună, acum Velea a povestit cum a început relația dintre ei și a vorbit despre dificultățile pe care le-au întâmpinat pe parcurs.

Înainte de a începe relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea, de care divorțase de curând atunci când au început să apară zvonuri despre interesul său față de cântăreață. La rândul ei, Antonia se separase de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei ei, și se afla la începutul unui proces de divorț care a durat foarte mult timp și a culminat cu o adevărată bătălie pentru custodia fiicei lor, și care s-a finalizat de-abia anul trecut.

În acest context a început Alex Velea relația cu Antonia, pe care o întâlnea deseori, dat fiind că cei doi lucrează în același domeniu. Despărțirile anterioare, însă, au fost pretextul pentru bârfe și răutăți, a spus Velea.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.”

Alex Velea a povestit și că și-a urmat inima atunci când a decis să înceapă relația cu Antonia: „Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip.”

Citește și:
Filmările la noul Sex and the City sunt în toi, iar noi avem primele imagini! GALERIE FOTO

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people