Adrian Nartea a fost diagnosticat cu COVID-19. Cum se simte actorul din serialul „Vlad”

Adrian Nartea, actorul din serialul "Vlad", a fost diagnosticat cu COVID-19

Adrian Nartea a fost diagnosticat cu COVID-19. Cum se simte actorul din serialul "Vlad"

Adrian Nartea, actorul cunoscut pentru rolul din serialul „Vlad”, a fost diagnosticat cu COVID-19. Actorul în vârstă de 40 de ani a anunțat că acum se află în izolare într-o cameră din propria casă și, fiind vaccinat, va trebui să stea în izolare numai 5 zile.

El a aflat că are varianta Omicron a virusului și, din fericire, nu se confruntă cu probleme de sănătate, iar simptomele sunt unele ușoare.

„Sunt în a treia a zi de izolare, sunt bine, am aflat că am Omicron, simptomele sunt ușoare, ca o răceală ușoară. Mi-a cam dat programul peste cap pentru că în momentul ăsta eu înregistrez pentru un audiobook, trebuie să filmez un videoclip și am de organizat filmări pentru Cluj, unde am un proiect. Pe lângă aceste proiecte, încerc să petrec timp de calitate și cu fetele mele, Mara, Petra și Alina. Acum, după ce s-au terminat filmările pentru „Vlad”, pot să zic că am destul timp și sunt implicat foarte mult. Asta va funcționa ca un booster pentru mine, pentru că eu nu am apucat să-l fac. Lucrurile sunt bune din toate punctele de vedere, slavă Domnului”, a dezvăluit Adrian Nartea pentru Click!.

Actorul a mai povestit pentru sursa citată că are totuși o problemă de sănătate, care de altfel a fost sesizată și de fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Este vorba despre o problemă la ochiul stâng, care este de fapt o semiconjuctivită.

Actorul Adi Nartea s-a confruntat cu grave probleme de sănătate cu ani în urmă, atunci când i-a fost depistată o tumoră de dimensiuni considerabile în craniu. Actorul din serialul Vlad a fost invitat recent Acasă la Măruță, iar în cadrul interviului cu omul de televiziune acesta a detaliat suferințele prin care a trecut. Nartea a povestit că tumora i-a fost diagnosticată cu patru ani în urmă, în urma unor simptome ciudate. „Aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept.”

Mai mulți medici i-au recomandat actorului să treacă printr-o operație care să îi rezolve deviația, însă Adi Nartea s-a confruntat și cu altfel de manifestări suspecte ale tumorii. „Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior.”

În cele din urmă, acesta a aflat că formațiunea din craniul său „se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă.”

Ulterior, Adi Nartea s-a confruntat cu două intervenții chirurgicale. „Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație„.

Citește și:
Cu cine a avut o relație Mihai Petre, înainte de a o cunoaște pe Elwira

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people