Adevărul despre relația dintre Kanye West și Jeffree Star

În urma informațiilor conform cărora Kanye West și Kim Kardashian ar divorța, s-a zvonit faptul că rapper-ul ar avea o relație cu Jeffree Star.

Adevărul despre relația dintre Kanye West și Jeffree Star

Nu a trecut foarte mult de când au apărut primele informații despre un posibil divorț dintre Kanye West și Kim Kardashian. Acum însă, există o altă controversă, și anume: Kanye West și Jeffree Star sunt împreună?

Jeffree Star este un cunoscut make-up artist internațional și CEO al companiei Jeffree Star Cosmetics. Are și un cont de YouTube cu aproape 17 milioane de abonați. Întreaga controversă privind o relație între cei doi a pornit de la Ava Louise, o creatoare de conținut de pe TikTok, urmărită de peste 500.000 de persoane, cunoscută în urma unei provocări în care s-a filmat în timp ce lingea capacul de la toaletă dintr-un avion.

Ava Louise a făcut referire în videoclipul de pe TikTok la știrea de pe PageSix, care relata faptul că rapper-ul și Kim Kardashian se îndreaptă spre divorț. Ea spune că nu este „nicio surpriză” pentru că se știe asta „de luni bune”, iar Kanye „este cu un guru în frumusețe foarte cunoscut.” „O mulțime de oameni știu asta de ceva vreme”, adaugă Ava. Ea a dezvăluit pentru Insider că nu există „dovezi concrete”, dar susține că este prietenă cu un avocat al vedetelor din Los Angeles, care a primit anumite probe în urmă cu câteva luni. În mod evident, videoclipul de pe TikTok a ajuns viral și distribuit și pe alte platforme.

@realavalouiisei cant say WHO cuz hell sue me hint hint but its part of the reason Kanyes so religious now its his self hatred …. my source is legit I promiss♬ original sound – Ava Louise

O sursă foarte apropiată de Kim și Kanye a negat aceste afirmații, declarând pentru E! News faptul că „Nu există niciun adevăr în legătură cu zvonurile dintre Kanye și Jeffree.”

Cu toate astea, Jeffree Star pare să alimenteze aceste zvonuri. Pe Twitter a fost făcută publică o conversație cu Jeffree, în care e întrebat despre zvonurile privind o relație dintre el și Kanye. „Mă simt minunat aici în Wyoming”, a răspuns Jeffree, spunând că e acolo unde locuiește Kanye West.

De asemenea, a mai publicat și pe Instagram o fotografie în care spune că se pregătește pentru slujba de duminică, făcând din nou referire la slujbele la care participă și Kanye.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeffree Star (@jeffreestar)

O sursă a spus pentru People că celebrul rapper și soția sa trec prin momente dificile și ar fi pe cale să divorțeze. „Kim și Kanye fac terapie de cuplu și explorează opțiunile pe care le au. Lucrează de mult timp la relația lor, însă până acum nu a fost luată o decizie”, a declarat o sursă apropiată cuplului. „Nu s-a terminat. Încă încearcă să își dea seama dacă mariajul lor poate fi salvat”, a adăugat o a doua sursă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm.

Citește și:
Haos la Washington: suporterii lui Trump au luat cu asalt clădirea Congresului

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video