Adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au divorțat

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au format unul dintre cele mai nonconformiste cupluri de la Hollywood și poate și unul dintre cele mai neobișnuite.

Adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au divorțat

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au fost căsătoriți în perioada 2000-2003, iar cei doi au vorbit destul de rar despre relația lor, dar și despre motivul care a dus la divorț.

Într-un interviu pentru HFPA, Billy Bob Thornton, acum în vârstă de 62 de ani, a făcut dezvăluiri despre relația cu Angelina Jolie.

„Mă gândesc la acea perioadă ca la una extraordinară”, a declarat Billy Bob Thornton. „Angie îmi este în continuare prietenă și este o persoană minunată, care a reușit foarte multe în viață”.

Întrebarea reporterului a venit ca un gest firesc: „Dacă a fost o perioadă extraordinară, de ce ați divorțat?”. Thornton a mărturisit că motivul l-a constituit stilul diferit de viață. „Ea are un stil de viață global, în timp ce eu sufăr de agorafobie (Teamă patologică, obsesivă și nemotivată de spațiile largi, de locurile deschise, etc. – n.red.). Acesta este de fapt singurul motiv pentru care noi nu mai suntem împreună, pentru că ne doream să mergem pe drumuri diferite în viață”.

Billy Bob Thornton a mai povestit despre relația pe care a avut-o cu Jolie precizând că: „Ne-am distrat extraordinar de bine. Multe dintre lucrurile care s-au spus atunci despre noi au fost exagerate. Nu a fost o relație atât de nebunească precum s-a crezut”.

Ca exemplu, Thornton a făcut referire la controversele din jurul colierelor pe care ei le-au purtat și care conțineau fiole cu sângele lor. „Colierele au fost un lucru simplu. Hey, hai să ne înțepăm în deget cu un stilou, să curgă puțin sânge și, când suntem departe unul de celălalt, să îl purtăm în fiole la gât. A fost ceva simplu. Însă, atunci când știrea a ajuns în presă, părea că purtam găleți de sânge în jurul gâtului”.

În ciuda diferenței de vârstă de peste 20 de ani, Angelina Jolie și Billy Bob Thornton s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Pushing Tin”, în 1999. Angelina a fost a cincea soție a lui Thornton, după relații eșuate cu Melissa Lee Gatlin (1978-1980), Toni Lawrence (1986-1988), Cynda Williams (1990-1992) și Pietra Dawn Cherniak (1993-1997).

Citește și:
Cine este femeia cu care Brad Pitt a promis ca va avea o relație dacă va fi singur în 2019

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people