Actrița Catherine Deneuve a fost internată în spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral ischemic

Actrița Catherine Deneuve a fost internată de urgență în spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral ischemic.

Actrița Catherine Deneuve a fost internată în spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral ischemic

În vârstă de 76 de ani, actrița franceză Catherine Deneuve a fost internată într-un spital din Paris. Conform unei declarații făcute de un membru al familiei, ea a suferit un „accident vascular cerebral ischemic reversibil.” Potrivit publicației Le Parisien, ea s-a simțit rău în noaptea de marți spre miercuri.

Agentul actriței, Claire Blondel, a declarat prin intermediul unui comunicat faptul că actrița „nu are niciun deficit motor, însă are nevoie de o perioadă de odihnă.” Actrița va trebui să facă mai multe analize medicale. O sursă a declarat pentru publicația Variety faptul că starea actriței „se îmbunătățește.”

Cauza acestui accident vascular cerebral ischemic ar putea fi oboseala acumulată în ultimele luni. Începând cu luna octombrie, actrița se află în Île-de-France, unde a început să filmeze alături de actrița Emmanuelle Bercot lungmetrajul „De son Vivant.” În luna august, ea a participat la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Veneția.

Actrița Catherine Deneuve are o carieră impresionantă, lucrând de-a lungul anilor cu mai mulți regizori consacrați, printre care Roger Vadim, Luis Bunuel, Roman Polanski, Lars von Trier. Catherine a fost și muza lui Yves Saint Laurent. Primul rol pe care l-a interpretat a fost la vârsta de 13 ani, în filmul „Les Collegiennes.” În anul 1980, Catherine a primit premiul pentru „Cea mai bună actriță” în filmul „The Last Metro.” Catherine Deneuve a câștigat și două Premii César.

Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat se numără „The Umbrellas of Cherbourg”, „Repulsion” și „Les Demoiselles de Rochefort.” Cel mai recent film în care a jucat este „La Vérité.”

Citește și:
Ce nu înțeleg Brigitte Bardot și Catherine Deneuve despre diferența dintre flirt și agresiune sexuală

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people