Voteaza proiectul de design interior preferat!

Competitia ELLE Decoration Design Award 2014 se apropie de final!

Voteaza proiectul de design interior preferat!

Duminica, 23 noiembrie, este ultima zi in care puteti vota proiectul care va place si va invitam sa o faceti pentru ca in acest fel veti avea ocazia sa le sugerati designerilor stilul pe care trebuie sa-l abordeze de aici incolo atunci cand creeaza. Intra pe elle.ro/decoration si o sa vezi ca, din atat de multe proiecte exceptionale, iti va fi foarte greu sa alegi.

Surpriza acestei prime editii este colaborarea cu Catalin Nastasoiu, designerul si artistul care a pus Romania pe harta lumii. Proiectele sale minunate, fie ca sunt din zona graficii sau a designului de obiect, reusesc sa starneasca reactii emotionale puternice. El a avut amabilitatea si entuziasmul sa raspunda afirmativ propunerii noastre de a realiza trofeele acestei prime editii si trebuie sa recunoastem ca ne-a intrecut cu mult asteptarile. Obiectul de design care a rezultat in urma briefului ne face sa fim mandri nu doar ca il cunoastem, dar si ca putem asocia un produs exceptional made in Romania cu un brand care are licenta internationala.

Catalin Nastasoiu traieste si lucreaza la New York, dar se intoarce des in Romania, astfel am reusit sa ii luam si un interviu in care ne poveste pe larg despre modul in care a realizat conceptul trofeelor, ne vorbeste si despre designul de obiect romanesc, dar are si cateva sfaturi pentru tinerii care isi doresc sa ajunga sa profeseze in acest domeniu.

Nu uitati sa votati, iar din 10 decembrie cautati revista la chioscuri ca sa aflati cine sunt marii castigatori.

Urmareste interviul cu Catalin Nastasoiu:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration