Tuborg cauta Party Manager

Tuborg continua seria campaniilor iesite din conventional printr-o noua etapa, nascuta din dorinta de a se conecta si mai mult cu tinerii, lansand astfel cea mai mare provocare pentru iubitorii de distractie din Romania: campania nationala "Tuborg te vrea Party Manager".

Tuborg cauta Party Manager

Astfel, in perioada 20.05.2011 – 31.08.2011, concurentii au ocazia sa se inscrie in cursa pentru marele premiu – job-ul de Tuborg Party Manager, dar si de a castiga unul din premiile acordate instant – 30.000 de pachete de doze Tuborg sau unul dintre cele 52 de telefoane Apple i-Phone – sau prin tragere la sorti – 49 de party kit-uri (statie de incarcare cu boxe Creative D120).

Inscrierea in campanie se poate face pana pe 10 iulie 2011, prin inscrierea codului de sub capacul sticlei Tuborg sau cheita dozelor, fie pe www.tuborg.ro, fie prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 1858, cu tarif normal in retelele de telefonie mobila.

Toti cei care sunt la curent cu ultimele tendinte in materie de clubbing si petreceri pot face deja primul pas creandu-si profilul pe site-ul www.tuborg.ro. Pentru a avea sanse mai mari de castig,concurentii trebuie sa acumuleze cat mai multe puncte, pe care le pot obtine printr-un portofoliu cat mai larg de petreceri la care participa, incarcarea de „dovezi foto” pe profilul personal, colectarea de voturi, recomandari prin retelele sociale si dovedirea maiestriei lor la testele de aptitudini special create pe www.tuborg.ro.

Castigatorul campaniei, cel care va deveni Tuborg Party Manager, va beneficia timp de 6 luni de un salariu lunar de 1000 EUR, o masina de serviciu Toyota Auris Hibrid, dar si de o agenda plina de petreceri.

Promotia, desfasurata la nivel national, are loc in perioada 20 mai – 31 august, iar perioada de inscriere in promotie este 20 mai – 10 iulie, timp suficient pentru a acumula experienta si a pregati o super petrecere cu ocazia deschiderii noului an universitar. Produsele participante – care au un design personalizat pentru aceasta promotie – sunt sticla Tuborg de 0.5L, sticla Tuborg de 0.33L, doza Tuborg de 0.5L si pachetul (5+1) de 6 doze 0.5L Tuborg.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle