Sinistru – Thalia si-a scos coastele si le pastreaza intr-un borcan!

Thalia a recunoscut efectuarea unei operatii controversate, dar ulterior a dezmintit informatia.

Sinistru - Thalia si-a scos coastele si le pastreaza intr-un borcan!

Vedeta mexicana Thalia a postat pe Instagram un video care ar confirma zvonurile despre operatia de extragere a coastelor.  In fotografiile din video, cantareata pozeaza alaturi de un borcan, in care s-ar afla coastele extrase.

Aceasta presupusa operatie a fost mentionata de curand in cadrul unui interviu din Filipine, tara in care vedeta de 42 de ani are foarte multi fani. Drept raspuns, Thalia a postat imaginile controversate, insotite de textul Tuturor fanilor mei filipinezi! Imi iubesc faimoasele coaste! Le-am pastrat cu mine in toti acesti ani. Saga continua'.

Ulterior, Thalia a incercat sa dezminta informatia postand aceeasi poza cu borcanul, insa de data aceasta alaturi de textul: Nu! Nu sunt ale mele!'  si un video creat din mai multe fotografii, in care apar niste coaste gatite despre care vedeta zice, in gluma, ca ar fi ale ei.

Mitul conform caruia Thalia si-ar fi extras cateva coaste pentru a-si subtia talia, circula de multi ani, cantareata evitand sa comenteze subiectul. Expertii in domeniu afirma ca aceasta interventie, in cadrul careia coastele cu numerele 12, 11 si uneori cele cu numarul 10 sunt extrase, este o operatie prea radicala pentru a fi efectuata in scopuri cosmetice.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people