Terapia prin flori: Passion for Flowers #2

Dintotdeauna florile au adus in viata noastra zambete si bucurie. Oricine a daruit sau a primit flori, cunoaste aceste trairi. Putini oameni stiu insa, cat de relaxant este sa realizezi efectiv un aranjament floral. Purple Flowers & Events lanseaza ‘Passion for flowers #2’ – atelier inspirational de infrumusetare a timpului liber.

Terapia prin flori: Passion for Flowers #2

‘Passion for flowers se adreseaza celor care doresc sa invete cum sa se destinda realizand aranjamente florale. Indiferent ca doresti sa iti impresionezi invitatii la o cina festiva, sau vrei sa realizezi un aranjament cu care sa iti infrumusetezi locuinta, Dhaniel Nora, Creative Director – Purple Flowers & Events, va explica care sunt secretele aranjamentelor florale si totodata ce sa faci ca sa te bucuri de florile primite cat mai mult timp.

In luna aprilie vor fi organizate doua ateliere, in 7 si 8 aprilie, incepand cu ora 19:00, la sediul Purple Flowers & Events din strada Ceaikovski, Nr 13B (intrarea din strada Mozart). Costul participarii este de 240 lei/persoana (flowers, joy, drinks & sweets included). Atelierul dureaza doua ore.

Inscrieri: 0755 138 138 sau hello@purpleflowers.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle