„Sailors Open Day” powered by LEXUS a dat startul sezonului estival

Pe 1 Mai 2015, Marina Eforie a fost locul unde s-au intalnit iubitorii sailingului, cu fanii masinilor puternice si cu cei care si-au dorit sa descopere bucuria navigatului pe mare.

„Sailors Open Day” powered by LEXUS a dat startul sezonului estival

Sail Adventures, in parteneriat cu LEXUS, a organizat deschiderea oficiala a sezonului nautic 2015, evenimentul Sailors Open Day oferindu-le prilejul tuturor participantilor sa se bucure de relaxare intr-o maniera activa.

Pe parcursul zilei invitatii s-au plimbat cu barcile in raza Marinei Eforie, au invatat elemente de baza din sailing si au avut posibilitatea sa admire si sa incerce noile modele LEXUS, prezente la eveniment.

In cadrul acestui eveniment, vizitatorii au avut ocazia sa testeze patru modele Lexus: LEXUS IS300h F Sport, care este o berlina de clasa medie, disponibila in 2 variante de motorizare, RX450h President, SUV-ul de clasa mare, disponibil intr-o singura varianta de motorizare cu tractiune integrala, modelul GS450h F Sport, expus pentru a ilustra cat mai bine performantele masinilor LEXUS hibrid, si cel mai nou model – LEXUS NX. Acesta este un SUV de clasa medie care este disponibil in 2 motorizari, una hibrida de 197 CP si una conventionala, pe benzina.

LEXUS isi propune ca in fiecare zi sa dea viata sloganului Amazing in Motion ', oferindu-le clientilor sai experiente extraordinare si sa le insufle valorile marcii noastre: excelenta, grija fata de mediu si responsabilitate sociala', a declarat Diana Stan, Marketing Director Toyota & Lexus Romania.

Echilibrul intre natura si tehnologia hibrida LEXUS a fost pus in valoare de parteneriatul dintre o marca ce obtine performanta tehnica de exceptie, tinand insa cont de efectele ei asupra mediului si sailingul, sportul care imbina competente de navigatie cu adaptabilitatea la conditiile naturii.

Cei prezenti au putut testa modelele LEXUS si astfel au inteles de ce LEXUS este una dintre cele mai premiate marci auto din lume.

Foto: Mircea Marinescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle