Primele imagini din campania Dior „Secret Garden”!

Dupa doua luni de asteptare, primele imagini din campania Dior "Secret Garden" au fost dezvaluite.

Primele imagini din campania Dior „Secret Garden”!

Primele imagini din cea mai noua campanie Dior, „Secret Garden IV”, au fost dezvaluite. Personajul central al acestei campanii este una dintre vedetele incontestabile ale momentului, Rihanna.

In imagini, Rihanna poarta tinute din colectia Esprit Dior, prezentata la Tokyo, acestea fiind gandite de Mel Ottenberg.

Filmuletul de prezentare, in care Rihanna se plimba prin salile Palatului Versailles, in timp ce pe fundal se aude o piesa de pe urmatorul album al cantaretei, va fi lansat pe 18 mai.

Cantareata originara din Barbados este prima femeie de culoare aleasa sa reprezinte casa de moda Dior. Sidney Toledano, director executiv al brand-ului, a marturisit ca eleganta si doza de imprevizibil din personalitatea Rihannei au jucat un rol important in alegerea acesteia drept imaginea „Secret Garden IV”.

Rihanna, in varsta de 27 de ani, se alatura, astfel, suitei de vedete care au reprezentat Christian Dior, printre care Marion Cotillard, Natalie Portman si Jennifer Lawrence.

Filmuletul de prezentare a liniei Secret Garden si imaginile de promovare sunt semnate de Steven Klein, iar locatia in care acestea au fost produse a ramas aceeasi – iconicul Chateau de Versailles.

Foto: Dior

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion