Pretentii mari! Kanye West isi vrea fiica pe coperta Vogue!

Kanye West vrea ca Anna Wintour sa o puna pe Kim Kardashian impreuna cu fiica lor, North West, pe coperta revistei Vogue.

Pretentii mari! Kanye West isi vrea fiica pe coperta Vogue!

Dupa ce a refuzat oferte de pana la 3 milioane de dolari din partea altor reviste, Kanye West incearca sa o convinga pe Anna Wintour sa o puna pe iubita lui, Kim Kardashian, impreuna cu fiica lor, North West, pe coperta editiei americane, chiar daca redactorului- sef nu ii place sa tina pasul cu Kardashians'.

Nu este un secret ca West este pasionat de moda, Vogue si mai ales Anna Wintour. De asemenea este binecunoscut faptul ca Anna nu este de acord ca nicio vedeta de reality-show sa apara in paginile revistei pe care o coordoneaza. Totusi, Kanye este determinat sa isi pastreze fiica departe de camerele de fotografiat ale paparazzilor.

El stie exact ce vrea – un fotograf profesionist si coperta Vogue, nimic altceva. Sa incerce sa o convinga pe Anna va fi o lupta grea', a declarat o sursa unui site de mondenitati.

Wintour a interzis accesul lui Kim la Gala Met din 2012, chiar daca biletele erau disponibile pentru achizitionare. Anul acesta i-a permis totusi sa participe, doar ca insotitoare a lui Kanye.

Andreea Trifas
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people