Naomi Watts in rol de spion

Naomi Watts a fost nevoita sa urmareasca o serie de clipuri cu oameni care sunt ucisi in cele mai brutale feluri, ca parte a instruirii sale, intr-un rol de spion.

Naomi Watts in rol de spion

Actrita australiana, joaca rolul fostului spion Valerie Plame in ultimul sau film "Fair Game" si a descris cum a trebuit sa aiba o instruire de spion la Central Intelligence Agency (CIA).

Ea a declarat:"In prima jumatate de ora mi-au aratat un videoclip cu oameni care au fost ucisi cu brutalitate, doar ca sa ma obisnuiesc cu asta. Apoi mi-au pus catuse si m-au aruncat intr-un camion. Job-ul meu era sa ies de acolo in viata."

Naomi a marturisit ca antrenamentul a fost solicitant atat emotional cat si psihic si a trebuit sa indure o serie de pedepse pentru a intra in pielea personajului.

Ea a adaugat:" In minutul in care regizorul a iesit din camera, m-au lovit in coaste si m-au trantit la pamant."Cand am tresarit, am fost avertizata. ‘ Nu spune au din nou decat daca trebuie sa mergi la spital."

Dar actrita a recunoscut ca cea mai mare presiune a tinut de a interpreta cat mai corect rolul lui Valerie, care a fost expusa de catre propriul guvern, lucru care i-a incheiat cariera de spion in 2003.

Foto:Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people