Naomi Campbell, in lacrimi la Oprah

Supermodelul Naomi Campbell nu a putut sa-si tina lacrimile in frau atunci cand a vorbit despre iesirile ei violente.

Naomi Campbell, in lacrimi la Oprah

In public s-au aflat iubitul modelului, magnatul rus Vladimir Doronin, cat si mama sa, Valerie, care a relatat cateva momente din copilaria fiicei sale.

Naomi a fost luata la intrebari de catre Oprah Winfrey, in legatura cu izbucnirile sale violente care au adus-o de atatea ori in atentia presei si chiar in sala de judecata.

Cand a fost intrebata de catre Oprah, daca este doar "o diva capricioasa", ea a raspuns: "E ceva care vine dintr-un loc foarte adanc, dintr-un anumit tip de tulburare de ordin afectiv"

Naomi, care implineste in aceasta luna 40 de ani, a recunoscut ca dupa fiecare acces de furie se simte vinovata, plina de remuscari si regrete."Incerc din toate puterile sa devin o persoana mai buna".

"Imi asum responsabilitatile lucrurilor pe care le-am facut si ma simt rusinata. Ma simt rusinata pentru tot ceea ce am facut. Nu am scuze pentru comportamentul mau."

In 2000, Naomi a pledat vinovata pentru asaltul asistentei personale, iar in 2003, a fost data in judecata de catre o alta asistenta, care a declarat ca aceasta a aruncat cu telefonul in ea.

Un an mai tarziu, modelul a fost acuzat ca si-a palmuit menajera, iar in 2005, o alta asistenta personala a acuzat-o pe Naomi ca a lovit-o cu telefonul mobil in cap.

In 2006, modelul a fost arestat dedoarece a aruncat cu un telefon mobil incrustat cu diamante in menajera sa.

A mai fost arestata odata in aprilie 2008, la aeroportul Heathrow din Londra, sub suspiciunea ca a lovit un ofiter de politie, dupa ce una din valizele sale a disparut.


Foto:Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people