Mascara The Max Bold Curves de la Rimmel

Fii indrazneata. Fii frumoasa! Acum, te poti lauda cu genele tale care capata volum si alungire… instantanee!

Pentru gene incredibil de curbate, Rimmel iti prezinta mascara The Max Bold Curves, cu cea mai mare periuta pentru curbare!

Genele sunt scoase in evidenta si ridicate la noi inaltimi: pana la 70% mai multa arcuire si pana la de 14 ori mai mult volum.

Formulei proprii Rimmel, imbogatita cu colagen si keratina, i se adauga cea mai curbata periuta de pana acum din portofoliul Rimmel.

Impreuna, aceste ingrediente-minune actioneaza asupra genelor, redefinind notiunile de volum si curbare. Genele sunt IMENSE, cu volum si indraznet alungite – evident, fara sa fie incarcate.

Ambalajul lui The Max a fost reinventat intr-o nuanta de verde provocator, iar logo-ul The Max Bold Curves Mascara este imprimat in roz. Este asemenea unei baghete magice care face minuni cu numai cateva miscari.

Macheta pentru print o are in prim-plan pe Lily Cole, posesoarea unor gene luxuriante, iar in fundal Big Ben-ul proiecteaza instantaneu imaginea indrazneata a Londrei.

Genele lui Lily au un volum fantastic, spectaculos, si sunt incredibil de curbate, pentru maxim de stil. Genele luxuriante si curbate pe care si le doreste orice femeie!

Gene minunate, curbate la maxim!

Get the London look!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty