Madonna si Guy Ritchie, in proces pentru custoria fiului lor, Rocco Ritchie

Rocco Ritchie, fiul de 15 ani al Madonnei, si-a sters contul de Instagram, la scurt timp dupa ce i-a blocat accesul celebrei sale mame, impedicandu-o sa ii mai vada postarile.

Madonna si Guy Ritchie, in proces pentru custoria fiului lor, Rocco Ritchie

Adolescentul locuieste in prezent in Londra cu tatal lui, Guy Ritchie, asta dupa ce si-a petrecut aproape un an impreuna cu mama lui, mergand in turneul „Rebel Heart' al cantaretei.

„Nu este un semn bun ca Rocco si-a blocat mama pe canalele de social media, in special dupa toate acele zvonuri despre cat de stanjenit a fost atunci cand a vazut postarile mamei sale despre el', a declarat un prieten apropiat adolescentului.

Controversa a debutat atunci cand Guy Ritchie a angajat un avocat cerand custodia totala a fiului sau, dupa ce acesta a parasit turneul in care mergea alaturi de Madonna si a refuzat sa isi petreaca Craciunul alaturi de ea.

Potrivit surselor, in cererea de la tribunal Guy sustine ca Madonna isi trateaza fiul ca pe un trofeu, in loc de un membru al familiei.

Raspunsul Madonnei a venit tot prin intermediul retelelor de socializare, artista postand pe Instagram o fotografie mai veche in care apare impreuna cu fiica ei, Lourdes Leon, si cei doi baieti, David Banda si Rocco Ritchie, cu textul „Dragostea cucereste totul'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people