Kim Kardashian pe coperta Vogue USA, o alegere potrivita sau neinspirata?

In cele din urma, s-a intamplat! Starul de reality-show Kim Kardashian a ajuns pe coperta Vogue USA, una dintre cele exclusiviste reviste de moda din lume.

Kim Kardashian pe coperta Vogue USA, o alegere potrivita sau neinspirata?

Coperta editiei americane a revistei Vogue a fost dintotdeauna considerata un trofeu pentru orice celebritate. Lui Jennifer Lopez si Victoria Beckham le-au fost refuzate ani la rand, spun zvonurile, aparitiile pe coperta. Si poate ca tocmai acesta este motivul pentru care rapper-ul Kanye West a facut atata lobby pentru a-si pune logodnica, starul de reality show Kim Kardashian, pe coperta revistei.

Cu un an in urma rapper-ul cu veleitati de designer a declarat pentru un post de televiziune ca Vogue a ignorat prezenta logodnicei lui la Met Gala, spunand ca Nu exista nici un motiv pentru care Kim nu ar trebui sa fie pe coperta. E cea mai interesanta femeie a momentului. Barbara Walters o suna in fiecare zi… iar noi impreuna suntem cei mai influenti cand vine vorba de moda.'

Kanye West a recidivat atunci cand Lena Dunham, regizoarea, scenarista si actrita din rolul principal al serialului Girls, a primit un loc pe coperta Vogue. Publicatiile tabloid au speculat atunci ca rapper-ul i-ar fi reprosat Annei Wintour, redactorul sef Vogue US, ca a ales o nou-venita pentru ravnita coperta, in locul lui Kim Kardashian.

Dar se pare ca insistentele sale au functionat. Asa se face ca numarul de aprilie al revistei are pe coperta celebrul cuplu, alaturi de hashtag-ul worldsmosttalketaboutcouple'. Kim si Kanye au pozat pentru legendara Annie Leibovitz, care a mai imortalizat pentru coperta Vogue figure importante, precum Michelle Obama, Beyonce, Meryl Streep sau Hillary Clinton.

Nu ne ramane decat sa ne intrebam ce avem de invatat din faptul ca Meryl Streep si-a obtinut prima coperta Vogue US la 62 de ani si dupa trei Oscaruri, in vreme ce Kim Kardashian a aparut pe o coperta la 33 de ani si aproape nici un fel de realizare notabila, in afara unei notorietati dobandite din expunerea excesiva a vietii ei personale.

Ioana Ulmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people