Jennifer Lopez – prima ambasadoare Gillette Venus

Pe plan profesional lumea intreaga o cunoaşte ca fiind cantareata de succes, actrita, designer, producator TV si muzical, precum si drept o persoana generoasa; pe plan personal este sotie, mama, sora si prietena devotata. Jennifer Lopez, o adevarata zeita moderna, este acum unica zeita Gillette Venus.

Jennifer Lopez – prima ambasadoare Gillette Venus

In calitatea sa de prima ambasadoare Gillette Venus, Jennifer va continua sa le inspire pe femeile din intreaga lume sa descopere zeitele din ele, sa se simta increzatoare, puternice si frumoase atat fizic cat si spiritual.

Jennifer Lopez şi superbele sale picioare vor fi punctele forte ale campaniei holistice de marketing a brandului Gillette Venus. De asemenea, campania de comunicare include şi remake-ul melodiei Venus, interpretat in exclusivitate pentru acest proiect de Jennifer Lopez.

“Brand-ul Venus da incredere femeilor in fortele proprii şi vorbeşte zeitei care exista in fiecare dintre noi”, spune Lopez. “Fiecare femeie este, in felul ei, o zeita atunci cand isi pune feminitatea in valoare. Venus ma ajuta sa-mi pastrez picioarele frumoase si imi da increderea de care am nevoie pentru a ma simti exact ca o zeita”, a mai adaugat aceasta.

Jennifer este o Zeita Venus in adevaratul sens al cuvantului. Brandul Gillette Venus celebreaza multiplele dimensiuni ale femeilor si nimeni nu le intruchipa mai bine decat Jennifer Lopez.” spune Sonia Fife, General Manager, Global Venus, P&G Beauty. „Nu esti o zeita doar in momentele importante din viata, ci si in cele mai putin importante. Jennifer a impartasit multe din experientele personale in cadrul in acestei campanii si este o adevarata zeita atat atunci cand se relaxeaza acasa cu copiii, cat si atunci cand este pe scena si isi etaleaza picioarele de star rock.”

„Muzica este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, astfel ca interpretarea şi inregistrarea unei variante refacute a cunoscutei melodii Venus a fost cu adevarat o componenta speciala a acestei campanii. Ma bucur foarte tare ca mi-am putut exprima propria pasiune si creativitate si sper ca am reusit sa le inspir si pe alte femei sa faca acelasi lucru, indiferent care sunt pasiunile acestora.”, a mai declarat Jennifer Lopez.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty