In luna mai “Te distrezi barbateste” la Baneasa Shopping City

In luna mai Baneasa Shopping City pregateste pentru domni un pachet de evenimente speciale constand in: expozitii, concursuri si multa adrenalina.

In luna mai “Te distrezi barbateste”  la Baneasa Shopping City

In weekend-ul dintre 30 aprilie – 1 mai doritorii vor putea participa gratuit la arena jocurilor preferate: mese de foosball, ping-pong, biliard, darts electronic, mini golf, mese de hockey si jocuri Wii. Aceste facilitati gratuite vor fi oferite pentru toti vizitatorii centrului comercial la fiecare sfarsit de saptamana, in perioada 1-22 mai.

In weekend-ul 14–15 mai, Baneasa Shopping City impreuna cu Uniunea Cluburilor de Motociclism va organiza marsul „Respect in trafic”, atat pentru motociclete cat si pentru masini pe traseul Piata Unirii – Piata Universitatii – Piata Romana – Piata Victoriei – Arcul de Triumf – Casa Presei Libere si se va incheia in parcarea Baneasa Shopping City. Invitat special este cunoscutul stunt rider Christian Pheiffer si drifetri Hanu si KMS.

Week-end-ul 21-22 mai este dedicat masinilor de epoca produse in perioada 1912 – 1981, care vor participa la Raliul Bucurestiului 2011. Duminica, 22 mai, pasionatii vor putea conduce cateva modele puse la dispozitie de organizatori, in schimbul unei donatii pentru strangerea de fonduri necesara Asociatiei Williams Syndrome Romania, care se ocupa de sprijinul persoanelor cu sindrom Williams.

Luna barbatului este organizata pentru al treilea an consecutiv. Aceasta serie de evenimente a fost recunoscuta recent in cadrul ICSC – Solal Marketing Awards 2011, unde a castigat medalia de argint.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle