I.D. Sarrieri scrie istoria seductiei la Gaia Boutique Club

“L'histoire de séduction écrite par I.D.Sarrieri”. Aceasta nu este inca o carte, dar poate deveni, in curand. Este vorba despre evenimentul I.D. Sarrieri care se intampla joi, 30 iunie, o zi in care spatiul clubului renumit pentru petrecerile sale avangardiste se va transforma intr-un sensibil tablou de Watteau.

I.D. Sarrieri scrie istoria seductiei la Gaia Boutique Club

Intre orele 12:00 – 21:00, I.D. SARRIERI BOUTIQUE ÉPHÉMERE isi invita clientele la Gaia pentru a parcurge evolutia unui brand iconic, tradusa in piese unice de lenjerie caracterizate prin eleganta si seductie si le va rasfata cu discounturi istorice.

Vor fi 9 ore de shopping cu preturi fantastice, discounturi de pana la 70%, pentru toate colectiile I.D. Sarrieri create pana acum, unele dintre ele prezentate in premiera in Romania: corsete din dantela chantilly si matase, colectii de lenjerie cu cristale Swarovski sau costume de baie cu croiuri fatale inspirate de fashion icons.

Ziua de 30 iunie poate fi trecuta in agendele tuturor fashionistelor aflate in cautarea celor mai chic si mai speciale obiecte de lenjerie.

Seara se va incheia cu o petrecere tematica I.D. Sarrieri in care va curge multa sampanie Moët & Chandon.

De la ora 23:00 si pana in zorii zilei de 1 iulie, fanele I.D. Sarrieri isi vor putea etala achizitiile fantastice de peste zi. Dresscode Party: Dress for Seduction, cum altfel?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion