Gama de produse cosmetice bio MADARA, disponibila la MioBio

Produsele cosmetice MADARA sunt certificate bio ECOCERT, create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.

Gama de produse cosmetice bio MADARA, disponibila la MioBio

Produsele MADARA provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice cu ierni albe si veri nordice verzi. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar.

In timpul scurt al verilor baltice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MADARA, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel MADARA a creat produse cosmetice de o calitate unica.

MADARA a inceput odata cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viata sanatos, insotita de aspiratia catre un mediu mai verde, mai frumos, mai curat si mai sigur.

Ele si-au botezat visul MADARA – numele unor plante misterioase cu parfum dulce care cresc de sute de ani pe pajistile din nordul Letoniei si printre dunele tarmului Marii Baltice, flori iubite si cunoscute si la noi sub numele de sanziene. De-a lungul secolelor femeile letone le foloseau impreuna cu alte ierburi in produse de frumusete si remedii naturiste. Acum reprezinta si un simbol pentru o poveste despre stil de viata curat, frumusete si puterea plantelor nordice.

Dintr-un vis MADARA s-a transformat intr-o companie recunoscuta la nivel mondial, prezenta in peste 30 de tari. Principiile care stau la baza inaltei calitati, design-ul simplu si inspirat, antreprenoriatul onest sunt implementate de catre o echipa de patruzeci de oameni impreuna cu fondatoarele MADARA – Zane, Lotte, Paula si Liene. Iar legenda MADARA este de abia la inceput…

«Suntem intotdeauna in cautare de linii cosmetice deosebite, iar gama MADARA are proprietati absolut speciale. Ne-au cucerit calitatatile unice ale produselor dedicate ingrijirii tenului si corpului, texturile fine si nu in ultimul rand parfumul de iarba proaspat cosita, care se regaseste in majoritatea cremelor», spune Alma Rusu, Managing Partner MioBio. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty