Frumusete profesionala la inceput de primavara la El Studio

Anul acesta, luna martie este luna frumusetii si a feminitatii. Fie ca iti doresti sa intâmpini primavara cu o stare de spirit pozitiva, fie ca planuiesti o schimbare de look surprinzatoare, te vei bucura sa descoperi cea mai noua surpriza marca El Studio, la SP Selective Days!

Frumusete profesionala la inceput de primavara la El Studio

Patru zile la inceput de primavara sunt rezervate pentru ca tu sa te simti speciala.

Vino pe 4 martie la El Studio Floreasca, 6 martie la El Studio Mosilor, 10 martie la El Studio Tei sau 11 martie la El Studio Timpuri Noi, intre orele 16:00 – 20:00, si descopera ritualul complet System Professional by Wella (samponat, masca si infuzie, coafat). Adauga la acesta consiliere personalizata oferita de stilistii salonului si o surpriza de la Wella, iar rezultatul va fi spectaculos! Toate acestea vor fi cadoul El Studio pentru tine!

Formata din specialisti atent selectati si pregatiti, echipa El Studio detine cunostintele si experienta necesare pentru a le oferii clientilor sai cele mai bune sfaturi in materie de look personal si ingrijire. Calitatea serviciilor si a produselor utilizate, precum si atmosfera placuta sunt garantia unei experiente relaxante si a imaginii tale perfecte.

Beneficiaza de promotie primele 30 de persoane care se inscriu pe Facebook pentru fiecare dintre cele patru zile mentionate. Ritualul tau de frumusete te asteapta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty