ELLE STYLE AWARDS 2014 (video)

Cea de-a treia editie ELLE Style Awards a avut loc, pe 3 decembrie, in aceeasi locatie spectaculoasa de la Palatul Parlamentului.

ELLE  STYLE AWARDS 2014 (video)

Celebritati, modele, designeri, fotografi, cititori si prieteni ai revistei s-au reunit, inca o data, pentru cea mai sexy, stylish, spirited petrecere a anului.

La aceasta ceremonie a lucrat intens toata redactia, fie ca am trimis invitatii, fie ca am imaginat felul in care urma sa arate sala, fie ca am pregatit show-ul de moda Païsi. Cele doua concerte (le multumim pe aceasta cale celor de la Lights Out si Aylin & The Lucky Charms) au inviorat atmosfera unei seri neprietenoase de inceput de iarna.

Intreaga industrie de moda din Romania s-a reunit la Palatul Parlamentului, si, printre momentele prezentate de Mihaela Radulescu, invitatii nostri au avut vreme sa socializeze, sa dezbata nominalizarile care rasplateau munca celor mai creativi si talentati oameni din moda si sa se puna la punct cu ce mai e nou in materie de stil.

Lasam filmul sa vorbeasca despre felul in care ne-am simtit la ELLE Style Awards si va spunem, din culise, ca am inceput deja sa planuim editia cu numarul patru.

Video realizat de TheBrothersM.eu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion