Documentarul Dior at Moi, o rara incursiune in culisele casei Dior

Pe 17 aprilie va debuta un nou documentar fashion la Festivalul de Film din Tribeca. Este vorba despre prima colectie haute couture realizata de Raf Simmons la carma casei Dior!

Documentarul Dior at Moi, o rara incursiune in culisele casei Dior

Documentarul promite a fi o incursiune rara un atelierele Dior, imbinand componentele zilnice pline de presiune ale lumii modei cu elementele magice care compun de obicei o colectie couture – istoria brandului, sursele de inspiratie ale designerului si nu in ultimul rand dedicarea si maiestria oamenilor care transforma viziunea lui Simmons din simple schite in adevarate capodopere!

Unora li s-a parut prematur ca Raf Simmons, sosit la Dior de abia doi ani, sa fie subiectul unui documentar de o asemenea anvergura, insa sa ne aducem aminte in ce circumstante extraordinare a fost numit designerul ( plecarea lui Galliano este inca un subiect notoriu in industria modei). Iar realizarea unei colectii couture este cu siguranta o poveste care merita toata atentia, mai ales ca Simmons a reusit sa impuna o noua viziune la casa de moda pariziana!

Scenariul si regia ii apartin lui Frederic Tcheng, autorul deja celebrelor filme Diana Vreeland- The Eye Has To Travel si Valentino: The Last Emperour.

Cristina Craciun
Foto: Tribeca Film

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion