Designerul Valentino Garavani a lansat un muzeu virtual

Legendarul designer Valentino Garavani si Giancarlo Giammetti au lansat Valentino Garavani Virtual Museum, o aplicatie 3D ce imita forma unui spectaculos real, care poate fi descarcata de pe internet.

Designerul Valentino Garavani a lansat un muzeu virtual

Peste 5.000 de documente, campanii publicitare, evenimente speciale, imagini cu rochii haute couture si schite Valentino sunt expuse in interiorul acestui muzeu tridimensional construit in intregime pe calculator.

Valentino Garavani Virtual Museum prezinta peste 300 de rochii create de celebrul designer italian, printre care rochia purtata de Julia Roberts la gala de decernare a premiilor Oscar, in 2001, rochia pe care a purtat-o Jacqueline Kennedy in ziua casatoriei cu magnatul grec Aristotel Onassis, dar si multe alte rochii si accesorii purtate de Elizabeth Taylor, Sophia Loren si alte celebritati.

Fiecare model prezentat in aceasta aplicatie este insotit de anecdote si fotografii.

Dupa descarcarea aplicatiei, fiecare vizitator isi poate realiza o ruta unica printre numeroasele galerii, pentru a descoperi si a se bucura de fiecare aspect al lumii extraordinare care poarta marca Valentino.

Pentru a vizita muzeul Valentino, acceseaza www.valentino-garavani-archives.org
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion