(P) Descopera universul senzual 212 VIP Rosé de la Carolina Herrera!

O esenta senzuala, usor de purtat, cu note efervescente si sofisticate, precum sampania rosé – iti prezentam noul parfum 212 VIP Rosé de la Carolina Herrera!

(P) Descopera universul senzual 212 VIP Rosé de la Carolina Herrera!

Inspirat din ritmul vietii de noapte din New York – locul unde toate petrecerile devin incendiare – parfumul 212 VIP Rosé de la Carolina Herrera te va cuceri prin conceptul sau care inspira extravaganta, originalitate, glamour si energie molipsitoare!

Cele mai efervescente petreceri din Manhattan au, insa, un singur punct in comun – oamenii care dau tonul distractiei! Ei reprezinta baza universului 212 VIP Rosé, care a creat un anturaj de elita in jurul acestui parfum.

Cap de afis: Gisele Bündchen, responsabila pentru atmosfera, de la VIP-uri la DJ si la tonul intregului concept al parfumului! Esenta transmite perfect energia unei astfel de petreceri, incepand cu extractele electrizante si terminand cu sticla insasi, numele sau campania de lansare. Alaturi de ea, Marlon Teixeira – imaginea parfumului pereche, 212 VIP Men.

Sa nu crezi ca VIP are conotatia clasica: nu inseamna very important person, ci very interesting people. Iar asta pentru ca petrecerea 212 Vip Rosé atrage magnetic exact aceasta tipologie de oameni: activi, veseli, spontani, gata de petrecere.

Carolina Herrera 212 VIP Rosé te cucereste prin extracte dinamice, tonuri fructate, iz de sampanie rosé, floare de piersic si un acord de lemn pretios numit queen wood. Un cocktail vibrant si tonic care te va acompania ori de cate ori vrei sa-ti schimbi starea de spirit sau la fiecare petrecere a sezonului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty