Cadourile de Valentine’s Day pe care Kim Kardashian i le-a daruit lui Kanye West

Kanye West e un barbat norocos! Kim Kardashian a dezvaluit ce cadouri i-a facut de Valentine’s Day: catuse, bice, o bara de stripteasa si... o sticla de sampanie de 10.000 de dolari!

Cadourile de Valentine’s Day pe care Kim Kardashian i le-a daruit lui Kanye West

Kim Kardashian a oferit indicii despre micile trucuri la care apeleaza pentru a-si pastra „fierbinte” relatia cu sotul ei in spatele usilor inchise. Ea a dezvaluit care sunt surprizele pe care i le-a pregatit lui Kanye pentru Valentines Day: cadouri cu preturi cuprinse intre 5 si 10.000 dolari.

Daca esti curioasa, iti dezvaluim care au fost alegerile lui Kim: Booty Parlor Melt Chocolate Fondue (un unt de corp comestibil, 18 dolari) si ulei de corp Valentino (46 dolari). Surprinzator sau nu, vedeta reality show-ului „Keeping it up with the Kardashians' a cuprins in cadou si item-uri cu preturi prietenoase: lenjerie comestibila (Its Sugar Candy Edible G-String, 10 dolari), un joc de societate (Lets F**k the XXX Board Game, 10 dolari) si catuse (Désir Métallique Metallic Mesh Handcuffs, 11 dolari).

Printre cadourile recomandate de Kim se mai afla petale de trandafir (Global Rose 2400 Rose Petals, 86 dolari), asternuturi Ralph Lauren (Sateen Flat Sheets in Duchess Lavender, 145 dolari), dar si sticla de sampanie ce valoreaza 10.000 dolari (Armand de Brignac Brut Rose Champagne).

Text: Denisa Matei
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people