“Best Of Gina Cas ”, Fashion Flashmob in Herastrau

Cel de-al treilea Fashion Flashmob al tanarului designer vestimentar Gina Cas a avut loc miercuri, 19 august, in parcul Herastrau din Capitala. Manechinele au infruntat temperatura scazuta si au prezentat cu atitudine cele mai frumoase creatii ale designerului.

“Best Of Gina Cas ”, Fashion Flashmob in Herastrau

Herastrau – Best Of Gina Cas' s-a numit penultimul din seria de 4 flashmob-uri din acest an, designerul afirmand: Am vrut sa aduc in fata publicului 22 din cele mai bune creatii de pana acum, este o etapa care se incheie, avand in vedere ca urmatorul flashmob va coincide cu lansarea celei mai noi colectii, cea de toamna. Ideea de flashmob s-a nascut din dorinta de a a-mi face cat mai curand cunoscuta arta in fata publicului, acesta fiind spectator fara voie, luand parte la o prezentare de moda intr-o zi obisnuita, in care se plimba prin parc, in cazul acesta, fie facand sport, fie cu familia.'

Desi flashmob-ul este cunoscut in randul populatiei sub forma de dans, acesta nu a fost niciodata adus in atentia publicului din Bucuresti sub forma unei prezentari de moda. Neconvenţionalul abordării designerului Gina Cas se vede atât în creațiile sale, cât şi în maniera surprinzătoare în care le aduce în atenţia publicului. Fără niciun avertisment, parcul Herastrau a devenit brusc, podium pentru cele 22 de modele conduse de aceasta.

Vreau sa îmi aduc creaţiile acolo unde pulsează viaţa, eu trăiesc şi creez în ritmul oraşului. Spiritul urban, neconvenţional şi în continuă conectare prin tehnologie m-a inspirat să fac, pentru o oră, din Herastrau, podiumul meu de prezentare. Am inceput cu Centrul Vechi, a urmat Bulevardul Magheru, acum a venit si randul naturii sa ia parte la spectacol.'

Gina Cas (23) este absolventă a Facultății de Arte Decorative și Design și a Masteratului cu specializarea: Strategii de Modă și Costum, în cadrul Universității de Arte din București. Colecțiile lansate până acum sunt cunoscute sub titlurile: SHAPE', ' Arrrmy' și „STAR'. Este cea care a inițiat un nou concept al prezentării de modă, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk' și „Black' by Gina Cas, din Centrul Vechi, București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion