Belstaff Flagship Store, acum si in Bucuresti

Daca ai trecut recent pe Calea Victoriei (numarul 136, mai exact), nu ai cum sa nu fi observat magazinul Belstaff. stiu, te gindesti ca acestia produc mai mult jachete din piele pentru vedete celebre de la Hollywood sau costume pentru filme si mai celebre. Partial, ai dreptate. Dar colectia lor nu inseamna doar atit. Jachetele din fis sau din piele perforata, pantalonii conici sau o rochie-trenci superba sint doar citeva din modelele pe care le gasesti in magazin. Iar daca credeai ca jachetele din fis sau din piele sint potrivite doar pentru sezonul rece, ei bine, nu e chiar asa!

Colectia Belstaff primavara- vara 2010 este gindita parca special pentru a demonta odata pentru totdeauna acest mit.impartita in trei linii principale – Silver, Gold si Black Label –colectia este construita din materiale high-tech, unele atit de elaborate incit, cind citesti specificatiile tehnice, ai impresia ca esti din nou la ora de fizica din clasa a 9-a.

Linia Silver Label are doua componente principale. Prima gama este creata din materialul Cotfort. Acesta este un bumbac elastic in trei straturi care are aplicata deasupra o membrana atit de subtire (pentru impermeabilitate), incit singurul mod prin care ai putea sa o observi este la un microscop! Partea a doua a liniei este dedicata exclusiv yachting-ului. Aceasta, creata in colaborare cu Audi, este atit de light incit abia simti hainele pe piele, iar cromatica albastru alb portocaliu este cea mai stylish combinatie pentru cel mai stylish hobby.

Gamele Summer Gum, Spring Gum sau Leather sint cuprinse toate in linia Gold Label. OK, te intrebi ce e acest Summer Gum si care e diferenta intre el si Spring Gum. Gum-ul Belstaff este un bumbac cerat  trecut prin mai multe procese de tratare, Summer Gum fiind foarte subtire, iar Spring Gum avind un aspect matuit, aproape vintage. Toata gama din piele, simpla sau perforata, vine in cele mai primavaratice culori, de la bej-nisip la un maro foarte deschis, in varianta perforata sau simpla. Evident, si aceasta este tratata cu celebrul strat de ceara microscopic care o protejeaza de orice capriciu al vremii.

Last, but not least, linia Black Label are un slogan foarte potrivit: total protection. Jachetele sint un hibrid intre Nylon Lacquer si Super- biflex (trebuie sa recunosti ca denumirile Belstaff pentru materialele create de ei sint foarte simpatice). Create pentru a avea libertate de miscare maxima, acestea combina un nylon extrem de usor cuperformantele high-tech de intindere a Superbiflex-ului.

Vedetele mari de la Hollywood, ca Nicole Kidman, Angelina Jolie sau Naomi Watts sint deja fane declarate Belstaff. Iar acestea sint extrem de pretentioase cind vine vorba de alegerea hainelor din garderoba personala!

Convinge-te si tu de calitatile Belstaff facind o vizita la magazinul din Calea Victoriei nr 136 si fii la curent cutoate update-urile pe contul lor de pe Facebook.

Cristina Craciun

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion