London Boulevard. Bulevardul crimei (film)

London Boulevard. Bulevardul crimei (film)

Dupa trei ani dupa gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din inchisoarea Pentonville cu cele mai curate intentii. Dar cind Billy (Ben Chaplin), prietenul sau de-o viata, ii propune sa participe la o lovitura in schimbul unui loc unde sa stea, Mitchel cedeaza si accepta.

Incurcat in propriul trecut, Mitchel incepe sa se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedeta de cinema ascunsa intr-o vila din Holland Park, mereu vanata de hoarde de fotoreporteri. Miscat de frumusetea si de vulnerabilitatea femeii, Mitchel isi asuma imediat rolul de protector al ei, aparand-o de fotografi sau de fani agresivi, ca si de planul lui Billy de a-i jefui casa si de a-i fura masinile scumpe, de colectie.

Pe masura ce atractia dintre cei doi creste si relatia lor devine mai profunda, Mitchel si Charlotte planuiesc sa se mute la Los Angeles si sa inceapa o viata noua. Dar Mitchell a fost deja remarcat de Gant (Ray Winstone), un mafiot crud si nemilos, care vrea sa-l angajeze sa lucreze pentru el.

Pentru ca Mitchell refuza sa dea o lovitura pentru el, Gant pune la cale un plan care sa-l atraga intr-o capcana de crime si santaj, din care sa nu mai poata iesi. Tacticile lui Gant devin tot mai criminale, asa incit devine clar tuturor ca mai degraba l-ar vedea mort pe Mitchell, decit liber. Stiind ca nimeni nu e in siguranta in calea furiei lui Gant, nici macar Charlotte sau sora ei, Briony (Anna Friel), Mitchel decide sa faca o miscare drastica pentru a regla scorul cu Gant odata pentru totdeauna.
 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle