Vernisaj: „PRIVESTE INAINTE CU BUCURIE”, pictor Maria Iosub

Vineri, 5 octombrie, de la ora 20.00, Fundatia Dr. SCHMITZER organizeaza vernisajul expozitiei de pictura cu vanzare a artistei MARIA IOSUB: „PRIVESTE INAINTE CU BUCURIE”© la Clinica Oftalmestet din Calea Serban Voda 35.

Vernisaj: "PRIVESTE INAINTE CU BUCURIE", pictor Maria Iosub

Expozitia cuprinde 25 lucrari (pictura pe sevalet) din colectiile: “Priveste lumea” si “Natura de langa noi”. Accesul la expozitie va fi gratuit pe toata durata desfasurarii sale (05.10.2012 – 05.11.2912), de luni pana vineri intre orele 09.00 – 19.00.

„Sunt incurabil de iubitoare: iubesc tara mea, dudul meu, teiul meu, culorile mele, aripa nucului din gradina mea. De aceea, mi-am dorit ca aceasta expozitie personala sa aiba loc intr-o luna binecuvantata. Octombrie, luna”roadelor bogate”, cum spun taranii nostri. Si chiar asa doresc sa imi intampin publicul la vernisaj, pastrand sfanta traditie romaneasca: cu paine si sare”, a declarat Maria Iosub.

Absolventa a Liceului Octav Bancila din Iasi, apoi a Institului Goethe din Frankfurt pe Main, Maria Iosub a depasit granitele Romaniei inca de inceputul carierei sale. Biografia sa artistica insumeaza expozitii personale in tara si in strainatate (Frankfurt, Istanbul, Valetta) precum si participari la expozitii de grup. Lucrarile sale se afla in colectii particulare din Germania, Franta, Austria, Italia, Irlanda, SUA, Malta, Israel sau Noua Zeelanda.

Va lua cuvantul criticul Vladimir Bulata, iar inaugurarea va fi urmata de un coktail oferit de Fundatia Dr. SCHMITZER.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle