Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit în timpul unui spectacol, iar momentul tragic a fost filmat

Acrobatul Yann Arnaud, care lucra cu Cirque du Soleil de peste 15 ani, a murit după o acrobație eșuată, în timpul unui spectacol susținut în Florida.

Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit în timpul unui spectacol, iar momentul tragic a fost filmat

Acrobatul Yann Arnaud avea 38 de ani și colabora cu Cirque du Soleil de mai bine de 15 ani.

„Cu o tristețe imensă Cirque du Soleil Entertainment Group anunță că tragicul accident a avt loc aseară, 17 martie, în timpul spectacolului Volta, în Tampa, Florida„, se arată în declarația oficială dată de Cirque du Soleil. În același document se mai precizează că Arnaud avea o experiență de peste 15 ani în acrobații la înălțime și accidentul s-a întâmplat după ce acrobatul a căzut de la mare înălțime în timpul unui moment artistic.

Arnaud a fost imediat trasportat la cel mai apropiat spital, unde a decedat din cauza rănilor, se mai arată în declarație.

„Întreaga familie Cirque du Soleil este în stare de șoc și devastată din cauza acestei tragedii”, a scris Daniel Lamarre, Președintele și CEO al Cirque du Soleil Entertainment Group. „Yann a fost cu noi de 15 ani și era iubit și apreciat de toți cei care au avut șansa să îl cunoască. În următoarele zile și săptămâni, focusul nostru este să îi ajutăm familia lui Yahh, dar și pe cei din echipa Volta, pentru a trece împreună peste aceste momente dificile”.

Momentul tragic a fost filmat de un spectator și poți vedea clipul mai jos.

Citește și:
Imagini de la filmările ultimului sezon din „Game of Thrones' dezvăluie ce se va întampla la Winterfell

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle