Tot ce trebuie să știi despre „The Crown”, serialul care expune viața familiei regale britanice

Dacă te fascinează viața Reginei Elisabeta a II-a, trebuie să urmărești "The Crown", un serial care expune cele mai importante evenimente din viața familiei regale.

„The Crown” este una dintre cele mai populare producții Netflix, fiecare sezon fiind așteptat cu nerăbdare. Producția în valoare de 130 de milioane de dolari arată viața Reginei Elisabeta a II-a de la căsătoria cu Prințul Philip, urmărind evoluția ei atât ca femeie, cât și ca regină.

Elisabeta a urcat pe tron după moartea tatălui ei Regele George al VI-lea, pe 6 februarie 1952, anul acesta împlinindu-se 66 de ani de domnie. Serialul urmărește atât viața ei personală, relația cu Prințul Philip, precum și provocările și deciziile pe care trebuie să le ia, deși are o vârstă fragedă pentru cea mai importantă poziție a statului britanic.

Până acum serialul are două sezoane, însă a fost confirmat faptul că va exista și un al treilea, în care va apărea și prințesa Diana.

Dacă ești interesată de familia regală și ai citit până acum tot felul de detalii despre viața Reginei, vei descoperi cum au fost tratate acestea în producția Netflix.

De la moartea regelui de cancer de plămâni, un lucru real până la infidelitatea Prințului Philip sau întâlnirea cu Prima Doamnă a Statelor Unite la acea vreme, Jackie Kennedy – toate evenimentele importante sunt prezentate într-un mod realist în acest serial.

Și, dincolo de interpretarea uimitoare a actorilor (Claire Foy a primit Globul de Aur pentru rolul ei), vei descoperi că aceștia seamnănă destul de bine cu personalitățile din viața reală.

Dacă nu ai descoperit până acum The Crown, sunt sigură că te va captiva și vei termina cele două sezoane într-un weekend.

Citește și:
Claire Foy, starul din serialul The Crown': Nu știam dacă nu cumva voi fi văduvă la finalul acestui sezon'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle