Claire Foy, starul din serialul “The Crown”: “Nu știam dacă nu cumva voi fi văduvă la finalul acestui sezon”

Claire Foy interpretează rolul Reginei Elisabeta a II-a în serialul “The Crown”, o productie Netflix, care urmăreste intrigile politice si viata amoroasă ale reginei din a doua jumătate a secolului XX.

Claire Foy, starul din serialul “The Crown”: “Nu știam dacă nu cumva voi fi văduvă la finalul acestui sezon”

Actrița Claire Foy, care o întruchipează pe Regina Elisabeta a II-a în serialul The Crown' a vorbit deschis despre suferința soțului ei, Stephen Campbell Moore care s-a luptat cu o tumoare pe creier în timp ce actrița filma al doilea sezon al iubitului serial.

Câștigătoare a Globului de Aur pentru rolul din faimosul serial, Claire Foy a recunoscut că, în timpul filmărilor, a fost foarte îngrijorată de starea de sănătate a soțului ei, ajungând chiar să se teamă că ar putea rămâne văduvă și mamă singură.

În timp ce în viața profesională totul funcționa perfect, Claire Foy câștigând și premiul BAFTA pentru cea mai bună actriță a anului, în viața persoanală actrița avea parte de evenimente tulburătoare. Aceasta se temea că soarta pe care a avut-o mama ei se va repeta, iar ea va ajunge să își crească fiica singură, așa cum a fost și ea crescută.

„Îți dai seama că nu mai ești tu cea mai importantă persoană”, a completat actrița în interviul acordat The Sun.

Din fericire, actorul Stephen Campbell Moore și-a revenit după operația pe creier, care i-a salvat viața. Actrița a susținut că fiica lor nu a știut nimic despre suferința tatălui ei și că în acele momente și-a dat seama cât neputincioasă este de fapt, ea neputând sa schimbe cu nimic soarta soțului ei.

Deși Claire a fost înlocuită de actrița Olivia Colman în al treilea sezon al îndrăgitului serial, cariera sa este în continuă ascensiune aceasta urmând să joace rolui lui Janet, soția lui Neil Armstrong, alături de Ryan Gosling în filmul „First Man”.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit un secret interesant despre Prințul Harry

Text: Andreea Pacioras
Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people