Tipuri de bărbați care îți fac viața grea în cuplu

Oricât de mult ți-ai da silința, nu poți susține singură o relație de cuplu. Și există anumite tipuri de bărbați cu care indiferent cât încerci rezultatul nu va fi unul pozitiv.

Tipuri de bărbați care îți fac viața grea în cuplu

Tu știi clar ce îți dorești și ești foarte determinată în acest sens. Nu vrei aventuri de-o noapte, prietenii cu beneficii, să pierzi timpul așteptând ca un bărbat indisponibil să vrea ceva serios. Inutil de spus că cel din urmă e foarte puțin probabil să se transforme așa cum ai avea tu nevoie. Îți dorești o relație stabilă și chiar și atunci când o ai, anumite tipuri de bărbați fac lucrurile dificile, ceea ce te aduce în culmea exasperării. Cu unii dintre ei, cu răbdare, înțelegere, cerințe exprimate clar, situația poate fi îmbunătățită, cu alții… nu îți rămâne decât să mergi mai departe, singură.

Negativiștii

Sunt atât de pesimiști că simți negativismul în aer, de parcă poți să-l tai cu cuțitul. Sunt constant nemulțumiți, se plâng din orice, sunt foarte anxioși și evită să își asume riscuri. Analizează tot până la cel mai mic detaliu. Au tendința să devină critici, să emită judecăți de valoare, să se izoleze de vreme ce nimeni și nimic nu le intră în grații. Izolare pe care ți-o impune și ție, împreună cu modul foarte precaut de a-și trăi viața.

Competitivii

Din păcate, pentru ei cuplul nu înseamnă echipă. Ei intră în competiție cu absolut oricine din viața lor, de la familie la prieteni, colegi, și nici tu nu faci excepție. Se laudă excesiv cu realizările lor, pe alte tale le minimizează ori pur și simplu le ignoră. Caută să te submineze și ei să fie deasupra, indiferent de context. Ai senzația că stai cu inamicul în casă și parcă principala lor misiune este să-ți saboteze stima și încrederea în tine.

Pasivii

Nu au opinii, cerințe, inițiative, nimic. Fac totul în funcție de cum dictezi tu, asta dacă fac. Deoarece există și varianta în care nu lucrează, nu participă la treburile gospodărești, sunt neimplicați și absenți.

Salvatorii

Sunt atât de disponibili pentru toată lumea, încât devin oarecum indisponibili pentru tine. Ei mereu trebuie să ajute pe câte cineva: prietenii, părinții, vecinii, colegii. Ierarhia are alte persoane pe primul plan, iar ei se așteaptă de la tine să înțelegi, ori să vă sacrificați împreună pentru binele altora, căci asta este normalitatea lor.

Superiorii

Ei știu cel mai bine, ei au dreptate, tu trebuie să taci și să asculți. Le place să dețină controlul, pot fi agresivi verbal sau chiar și fizic, sunt dominatori și se comportă ca niște șefi și în cuplu. Nu sunt deschiși negocierii și vor ca totul să se desfășoare conform bunului lor plac.

Citește și:
Te cerți cu partenerul de cuplu? De ce tăcerea poate fi în avantajul tău, nu să ripostezi imediat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle