Te ignoră? Ce e în mintea bărbaților pentru care câteodată parcă nu exiști

Îl placi, până acum erai convinsă că te place și el, dar mai nou te ignoră cu desăvârșire. Care este explicația pentru acest comportament instabil.

Te ignoră? Ce e în mintea bărbaților pentru care câteodată parcă nu exiști

Cum te simți când bărbatul care te atrage te ignoră? Cel puțin confuză, mai ales dacă anterior a dat semne de interes. Tristă, dezamăgită, furioasă… Iar mintea ta începe să caute sens, să conceapă alternative pentru situația la care ai început să ruminezi și să faci analiză detaliată cu prietenele. Îți vei spune că pur și simplu nu te place cu adevărat, că a găsit pe altcineva, pentru el era doar un joc prin care să obțină confirmări. Este posibil, dar există și alte variante la fel de plauzibile.

Orgoliul lui a avut de suferit

Ai făcut o gafă. Cine ar vrea să-l pună într-o lumină proastă pe bărbatul pe care îl place? Nu ai intenționat asta, dar așa a ieșit. Iar el a devenit rece, absent, te ignoră, de parcă ai făcut vreo greșeală capitală.

Nu gestionează corect gelozia

Poate că la o petrecere ai vorbit prea mult cu un bărbat. La o întâlnire cu prietenii ai fost prea apropiată de un prieten de sex masculin, iar el nu prea crede în prietenia dintre bărbați și femei. Te-a căutat vreun fost și nu l-ai trimis la plimbare atât de ferm precum și-ar fi dorit el. Pe stradă, la cumpărături cineva te privea insistent, iar tu l-ai fixat înapoi cu privirea. A văzut asta și i s-a părut nepotrivit. Sunt multiple cauzele pentru care bărbatul care te place se simte gelos, iar dacă tu nu l-ai validat suficient, ei bine… chiar poate bate în retragere.

Se consideră defect…

… că ceva nu e în regulă cu el, e inferior, tu superioară. Te place, dar se simte și inconfortabil. Nu se simte de ajuns. Ca să evite acest cumul de emoții negative, se detașează și te ignoră.

Vrea să se protejeze

De-a lungul timpului și-a luat porția semnificativă de refuzuri. Iar a fi respins este o rană foarte dureroasă cu rădăcini vechi, din copilărie, din relația cu părinții. Nu face un pas către tine până nu este 100% convins că vei fi a lui, dar fără ca el să depună cine știe ce eforturi.

Are atitudine de vânător

Din experiență a învățat că multe fete sunt atrase de băieții răi. Când a fost bun și atent rezultatul a fost invers celui așteptat. Așa că acum joacă această carte de prădător inaccesibil, care ignoră pe toată lumea.

Nu vrea să te includă în viața lui

Momentan e focusat pe altceva. Poate e foarte dedicat carierei, muncește mult, studiază intens. E prins în vârtejul ieșirilor și interacțiunii cu prietenii lui. Nu dorește să facă vreun efort și să-și organizeze timpul astfel încât să te includă în viața lui și cam asta e toată informația de care ai nevoie ca să-ți vezi de drumul tău.

Angajamentul îl sperie

Intră în categoria de bărbați care fuge de asumare, angajament și intimitate. În teorie poate chiar spune că își dorește o relație. Dar când lucrurile se mișcă prea repede sau se duc în direcția serioasă devine tensionat, are senzația că e prins în capcană și începe să te ignore.

Citește și:
Cum te porți când atracția sexuală pentru partenerul tău a dispărut complet

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle