Stop the hate: videoclipul in care 49 de celebritati spun povestea celor 49 de victime ale masacrului din Orlando

Luna aceasta a avut loc cel mai mare atac armat impotriva comunitatii LGBTQ din istoria Statelor Unite ale Americii, in clubul Pulse, din Orlando. Din punctul de vedere al numarului victimelor, este cel mai mortal atac terorist din SUA dupa atacurile din 11 septembrie 2001.

Stop the hate: videoclipul in care 49 de celebritati spun povestea celor 49 de victime ale masacrului din Orlando

Astfel, in Orlando, 49 de oameni inocenti si-au pierdut viata si alti 53 au fost raniti.

In memoria victimelor acestei tragedii, Campania Drepturilor Omului a produs un videoclip numit OPRITI URA (STOP THE HATE)' si regizat de Ryan Murphy (Glee, American Horror Story). In cele 18 minute ale videoclipului, 49 de vedete, printre care se numara Lady Gaga, Caitlyn Jenner, Demi Lovato si Sofia Vergara, prezinta scurte biografii ale tinerilor care au murit in urma cumplitului atac.

Este ingrozitor cand te gandesti la modul crud in care au fost ucisi niste oamenine vinovati. Un bun exemplu in acest sens este Enrique L. Rios Jr. Acesta avea 25 de ani si un potential extraordinar: era student si lucra ca infirmier pentru batrani. Povestea lui este prezentata de Laverne Cox, o cunoscuta actrita si activista LGBTQ.

Mesajul videoclipului OPRITI URA' este foarte puternic si reprezinta un adevarat semnal de alarma. Vietile celor 49 de tineri au fost curmate din cauza unor prejudecati care trebuie indepartate pentru totdeauna. Aceasta ura impotriva unei comunitati minunate nu trebuie sa existe!

In concluzie, putem sa speram ca scopul Campaniei Drepturilor Omului va fi atins in cele din urma si lumea va intelege ca violenta impotriva comunitatii LGBTQ trebuie oprita!

Text: Monica Macedonski
Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle