Rene Soffner – unul dintre cel mai buni mixologi ai momentul – vine în București @IQOS Living Room

Pe 27 februarie, unul dintre cei mai premiați creatori de cocktail-uri din Europa, va oferi o experiență senzorială completă în IQOS Living Room. Este vorba despre talentatul Rene Soffner, un adevărat expert în arta gustului, pentru care fiecare cocktail este o nouă ocazie de a se exprima creativ și de a descoperi noi modalități de a îmbina ingredientele.

Rene Soffner - unul dintre cel mai buni mixologi ai momentul - vine în București @IQOS Living Room

IQOS Living Room este un concept care îmbină design-ul și experiențele surprinzătoare, un loc relaxat de întâlnire între oameni aparent diferiți prin stil, dar uniți prin alegeri, pasiuni și interese comune. 

IQOS și Rene nu sunt la prima colaborare, dar cu siguranță, de fiecare dată depășesc noi dimensiuni ale creativității și prezintă concepte surpriză comunității brandului din România. Dorința de a veni cu ceva nou mereu și mereu este, de altfel, parte din firea lui Rene, care creează cocktailuri noi aproape săptămânal, în barul său din Frankfurt, The Kinly Bar. Publicația germană Mixology a nominalizat The Kinly Bar drept pub-ul anului 2020. Acesta este considerat și unul dintre cele mai bune baruri din lume. Meniul celui de-al doilea bar al lui Rene, Menage, deschis recent în Munchen, este recunoscut de Ghidul Michelin. De asemenea, recent, Rene a contribuit la lansarea barului Amo în Berlin. 

Astfel, condus de dorința de a lansa produse noi și de a experimenta, Rene ajunge în România din nou. Și de data aceasta, vizita sa va fi de neuitat, iar Rene va surprinde prin tehnici noi și creative de a mixa produsele pentru a crea experiențe senzoriale inedite.

Pentru a descoperi mai multe despre călătoria senzorială pe care Rene Soffner o pregătește pentru IQOS Living Room în 27 februarie, urmăriți IG IQOS (iqos_ro).‬‬‬

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Material susținut de IQOS

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle