Sfaturi utile pentru femeile care vor să aibă parte de sex nebun

Știi că se spune că nu mai poți învața lucruri noi de la o anumită vârstă? Nimic mai eronat. Dacă îți dorești să ai parte de experiențe noi, cu siguranță trebuie să fii dispusă să încerci lucruri noi.

Sfaturi utile pentru femeile care vor să aibă parte de sex nebun

Vrei să ai parte de nopți nebune de amor? Atunci încercă să îți schimbi puțin abordarea.

1. Încearcă sexul tantric

Sexul tantric nu înseamnă doar să faci dragoste timp de ore întregi, acesta implică de fapt practici realiste care te vor ajuta să ai parte de partide mai lungi. Dacă vrei că partidele de sex să dureze mai mult ar trebui să îți înveți partenerul tehnica numită Respiratia focului' în care el respiră foarte repede pentru a-și amâna orgasmul.

2. Fă-ți sexy selfies… pentru tine!

Fă-ți poze sexy pentru tine. Vei avea o părere mai bună despre tine și te vei simți mult mai atrăgătoare. Dacă ai câteva kilograme în plus și nu mai ai încredere în tine cea mai bună metodă să te redescoperi și să îți recapeți încrederea în tine este să îți faci câteva poze sexy. Nu îți imagina că le vei arata cuiva, sunt poze pe care le faci pentru tine, pe care le poți edita cu ce filtre dorești pentru a arata și mai bine. Crede-mă, îți vei recâștiga încrederea în tine și nu va mai trebui să te simți inconfortabil din cauza măsurii pe care o porți la haine.

3. Încearcă Buti yoga

Dacă vrei să te simți că o prințesă războinică și o zeiță sexy în același timp atunci încearcă Buti yoga. Este un stil unic de yoga care combină shakti (principiul feminin al energiei divine), mișcările primare, dansul tribal, twerking-ul, belly dancing-ul și mișcările de dans exotic. După o oră de Buti Yoga cu siguranță te vei simți puternică, atrăgătoare și dornică de sex.

4. Mergi la cursuri de burlesque

Burlesque este de fapt o formă de striptease care datează încă din anii 1800 și care le-a ajutat pe femei să se cunoască mai bine și să învețe cum să seducă într-o manieră elegantă și sexy. Cu siguranță după câteva cursuri de burlesque te vei simți mai încrezătoare și îți vei iubi corpul. Acest lucru îl va fascina pe partenerul tău mai ales dacă îi arăți și lui ce ai învățat la cursuri.

5. Fă o ședința foto boudoir

De ce doar modelele ar trebui să se distreze? De ce nu putem și noi să facem o ședință foto Boudoir sau Pin-up? Nimeni nu spune că nu putem să încercam și noi o astfel de metodă pentru a descoperi cât de sexy suntem și până unde suntem dispuse să mergem într-o astfel de ședință foto. După o ședință boudoir te vei simți de o mie de ori mai sexy, iar când te simți astfel și sexul e mai bun.

6. Trimite-i mesaje sexy

Un studiu recent arată că 88% din populația adultă a trimis astfel de mesaje. Tu ce mai aștepți? Dacă îi trimiți mesaje sexy partenerului tău cu siguranță el te va dori mai mult iar atunci când vă vedeți seara sexul va fi mai intens. Nu din alt motiv, dar s-a gândit la tine toată ziua datorită acelor mesaje incitante.

7. Citește cărți erotice

Dacă cititul este pentru minte ceea ce exercițiile sunt pentru trup, atunci cărțile erotice sunt pentru libidoul femeii ceea ce Viagra este pentru bărbații cu probleme sexuale! Dacă citești acest gen de cărți vei învața cum să îți folosești vocea în pat, cum să îți exciți partenerul doar prin cuvinte, dar te va face și să te simți mai puternică și mai sigură pe tine.

Citește și:
5 tipuri de bărbați care nu au potențial de soți (Oricât de mult i-ai plăcea!)

Text: Andreea Pacioras
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle