S-au pus în vânzare primele bilete pentru American Independent Film Festival

American Independent Film Festival este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale primăverii în București, în special datorită faptului că se bucură de prezența actorului Sebastian Stan.

S-au pus în vânzare primele bilete pentru American Independent Film Festival

De astăzi, s-au pus în vânzare biletele pentru proiecția de deschidere a American Independent Film Festival care va avea loc în data de 27 aprilie, la Cinema PRO, cu filmul „I, Tonya' (2017), despre cunoscuta patinatoare Tonya Harding, unul dintre cele mai lăudate filme ale anului.

Proiecția va avea loc la ora 20:30 la Cinema PRO, iar filmul va fi introdus de unul dintre actorii principali, Sebastian Stan. După film va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri în cadrul căreia Sebastian va răspunde întrebărilor fanilor despre film și nu numai. Prețul uni bilet pentru acest eveniment este 15 lei.

După sesiunea de întrebări și răspunsuri, actorul va oferi autografe și fotografii fanilor. Sebastian Stan este un actor american de origine română, născut la Constanța – care s-a afirmat tot mai mult în ultimii ani – fiind prezent pe genericul unor filme precum Marțianul, Lebăda Neagră sau seria Captain America. „I, Tonya' este primul film de Oscar în care Sebastian Stan joacă rolul principal. Filmul, bazat pe o poveste reală, prezintă viața celebrei patinatoare Tonya Harding.

De asemenea, de azi se pot cumpăra bilete și pentru alte două filme din festival, „Wonder Wheel' și „Lucky' de John Carroll Lynch care vor fi prezentate în premieră exclusivă pe marele ecrane în România.

„Wonder Wheel', cea mai recentă comedie a lui Woody Allen, va rula în data de 29 aprilie la Cinema Pro, de la ora 20:30 și îi are în distribuție pe Justin Timberlake, Kate Winslet și Juno Temple.

Cel de-al treilea film din primul weekend de festival la care spectatorii își pot rezerva deja bilet, „Lucky', îl are în distribuție pe David Lynch, reputatul autor al filmului „Twin Peaks' sau al „Mullholland Drive'. Lynch, care aici joacă sub bagheta unui alt Lynch, interpretează rolul excentricului „Howard', unul dintre amicii lui Lucky. Filmul este o scrisoarea de dragoste dedicată carierei şi vieţii actorului Harry Dean Stanton („Paris, Texas', 1984). Filmul a luat pe sus audiența de la Locarno în 2017 unde a primit Premiul Juriului Ecumenic și va fi prezentat la București pe 28 aprilie, de la ora 20:30 la Cinema Muzeul Țăranului.

Biletele pot fi cumpărate pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle