Rosumovi: High Tea Society

Pe 22 martie, invitații Rosumovi vor servi ceaiul la palatul H. Spayer, într-un decor inspirat de nostalgia țaristă și de personaje celebre ale literaturii ruse.

Rosumovi: High Tea Society

Momentul servirii ceaiului a fost considerat de-a lungul timpului apogeul eleganței aristocratice, însă a revenit ca un eveniment popular în cotidianul contemporan. Meniul High Tea Society', o adaptare modernă a ceremoniei ceaiului din Rusia secolului al XIX-lea, va include canape-uri, blini, clatititele tradiționale rusești, șampanie și o selecție de ceaiuri- o variantă catifelată de ceai alb cu lavandă și trandafir, un ceai masculin, negru, cu ace arginții și un ceai verde, cu note florale de iasomie și trandafir, cu accente de bergamotă.

Conceptul soiree-ului a fost construit în jurul performance-ului balerinei Ana Bodea, studentă a celei mai prestigioase școli de balet moscovite, Teatrul Bolshoi și colecționarul de artă, designer de bijuterie-Axenoff Petr. Evenimentul va continua cu un moment susținut de Helen, solista bucureșteană. Muzica ei are un background solid în jazz și îmbină sinth-uri electro new age cu versuri romantice.

Rosumovi este un concept unic în spațiul bucureștean, inaugurat în noiembrie 2017-un club social privat care include oameni de afaceri, medici, avocați, directori de companii, înscriși pe wwww.rosumovi.com, oameni interesați de conversații în jurul artei contemporane. Clubul își propune să inițieze colaborări cu artiști români pe care să îi susțină și să îi promoveze la diverse evenimente elegante. Rosumovi le oferă astfel membrilor săi posibilitatea de a se întâlni, de a-și împărtăși ideile, din aria personală de activitate și de a înțelege mai binea lumea artei. Fie că sunt întâlniri informale, ceaiuri elegante, prezentări de modă, serate muzicale sau evenimente din spațiul artelor contemporane, toate vizează susținerea artei românești, permițând membrilor Rosumovi să pună bazele unor legături puternice printr-o pasiune comună- Arta.

Ana Bodea este din 2014 studentă la academia de balet a teatrului Bolshoi, una dintre cele mai prestigioase școli de profil din lume. A început baletul la 3 ani ca pe un hobby, însă de la 12 ani a exersat în fiecare zi. Au urmat numeroase premii, atât locale, cât și internaționale și admiteri la școli importante precum Staatliche Ballettschule Berlin, Ecole Naționale Superieur de dânse de Marseille și Ecole Naționale de dânse de Cannes.
Născut într-o familie de artiști, Axenoff Petr s-a îndreptat de la început către acest domeniu artistic, implicându-se în proiecte de design interior, fotografie și styling. Pasiunea pentru antichități l-a condus curând către descoperirea interesului pentru bijuterie. A identificat o nișă în piața locală și internațională, cea a pieselor inspirate de obiecte de patrimoniu din perioadă țaristă. Creațiile lui au apărut în Vogue și în numeroase alte reviste și se vând pe platforme internaționale precum Farfetch și Moda Operandi.

Palatul Spayer este un monument istoric, cunoscut și sub denumirea de Casa Marmorosch Blank, proiectat de celebrul arhitect Louis Blanc în stil Ludovic al XV-lea. Clădirea afost folosită de-a lungul timpului pentru evenimente de protocol și pentru a adăposti diverse colecții de artă, iar imaginea acesteia a apărut adesea pe cărțile poștale. În prezent, clădirea face parte din portofoliul Regatta, așteptându-și un nou propietar.

Pentru mai mai multe detalii despre evenimentele Rosumovi și pentru înscrieri urmăriți www.rosumovi.com sau ne puteți scrie la [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle